Ο αγώνας του ΔΕΔΗΕ συνεχίζεται

 

Μπορεί τα καταστροφικά φαινόμενα με ανέμους να φτάνουν τα 140 χιλιόμετρα την ώρα, να κόπασαν και η Ξάνθη να μετράει τις πληγές της από τις πολλές ζημιές, κάποιοι όμως, συνεχίζουν να στηρίζουν την κοινωνία και εδώ δεν έχει να κάνει απλά με το μεροκάματο, έχει να κάνει με την στήριξη της κοινωνίας της Ξάνθης και αυτή την φορά, τα συνεργεία της πυροσβεστικής, του ΔΕΔΔΗΕ και των δήμων απέδειξαν ότι μπορούν να στηρίξουν την κοινωνία με οποιοσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Το απόγευμα της Τρίτης, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα των συνδημοτών μας από την γειτονιά της Ρέμβης και έκοψε τα κλαδιά από ένα δένδρο που είχαν ανάμεσα τους ένα καλώδιο του ρεύματος.

Μία δουλειά πολύ σημαντική, όπως μας είπαν οι εργαζόμενοι στον ΔΕΔΔΗΕ,  που όμως σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα βράδια, που ο νομός ήταν «ανάστα ο κύριος» από την κακοκαιρία, ήταν περίπατος.

Οι Ξανθιώτες Αγροτοκτηνοτρόφοι, μπορεί να μην περιμένουν πολλά σε ότι αφορά τις ζημιές από την κακοκαιρία  από το κεντρικό κράτος όπως π.χ. ΕΛΓΑ όμως σίγουρα έχουν να πουν ένα ευχαριστώ ειδικά στους εργαζώμενους του ΔΕΔΔΗΕ που αψήφησαν όλο το 48ωρο, τα καιρικά φαινόμενα για να μην μείνουν οι πολίτες από ρεύμα.

Όπως επίσης  οι Ξανθιώτες, λένε ένα ευχαριστώ και για όλους τους φορείς, παιδιά της Ξάνθης και της διπλανής πόρτας, που με αυτοθυσία, κουράγιο και αγάπη για τον συμπολίτη τους ήταν στο «πόδι» όλο το 48ωρο.

Εύγε.