Δεν έχεις οδική βοήθεια; Μην σε πιάνει πανικός.  Η RED tis ASSISTANCE είναι δίπλα σου.

 

Με μας, δεν μένει κανένας στο δρόμο

 

ΕΠΤΑ ΜΕΡΕΣ, 24 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ

 

Η RED tis ASSISTANCE  είναι μέλος του ομίλου RED tis και ιδρύθηκε το 2018 με σκοπό να σταθεί αρωγός στους οδηγούς που δεν έχουν στην ασφάλεια τους Οδική Βοήθεια.

Η έδρα της Εταιρείας είναι στο 2ο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας με σύνθημα «Κανένας να μην μένει στους δρόμους».

Η RED tis ASSISTANCE εκπροσωπεί την MONDIAL στην Ξάνθη,  μία εταιρεία παγκοσμίου εμβελείας μεταφορών και οδικής βοήθειας.

Εξυπηρετεί τους οδηγούς που το όχημά τους έπαθε βλάβη, διαθέτοντας φορτηγό δημόσιας χρήσης για μικρά και μεγάλα οχήματα. Το μεγάλο όχημα διαθέτει και γερανό, ικανό να εξυπηρετήσει μεγαλύτερα και βαρύτερα οχήματα που μένουν από βλάβη στο δρόμο.

Με τα οχήματα μεταφοράς η RED tis ASSISTANCE, μεταφέρει το όχημα που έπαθε βλάβη,  σε όλα τα σημεία της Χώρας με λογικό κοστολόγιο.

Επίσης η εταιρεία έχει την δυνατότητα να μεταφέρει το όχημα σας που έπαθε βλάβη,  στο εξωτερικό, συνεργαζόμενη  με μεγάλες διεθνής εταιρείες με αντικείμενο την οδική βοήθεια.

Η RED tis ASSISTANCE, διαθέτει προσωπικό με εμπειρία πολλών ετών στην οδική βοήθεια.

Όσο για τον ίδιο οδηγό του οχήματος που έπαθε βλάβη  ή την οικογένεια του,  η εταιρεία συνεργάζεται με συγκεκριμένα ταξί όπου μέσα σε λογικές τιμές, μπορεί να μεταφέρει τον ίδιο ή την οικογένεια του σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία ή στον τόπο προορισμού του, στην λογική, κανένας να μην μείνει στο δρόμο.

Επικοινωνείτε όλο το 24ωρο με τον υπεύθυνο της εταιρείας RED tis ASSISTANCE

κ. Παναγιώτη Πλειώνη στα τηλέφωνα 25410 84220 και κινητό 6908642208