Ο Γιώργος Τσιλιγγίρης είναι η νέα γενιά επαγγελματία που ετοιμάζεται να διαδεχτεί τον πατέρα Δημοσθένη. Ένας νέος που ακολουθεί τα βήματα του  πατέρα του εξειδικευμένα και με περισσότερες γνώσεις γύρω από το αντικείμενο της εκτροφής των ζωντανών από την δική τους στάνη στο κρεοπωλείο και από εκεί στα σπίτια των Ξανθιωτών – καταναλωτών.

Ιδέα του Γιώργου ήταν να ξεκινήσει το κρεοπωλείο τους «ντελίβερι» κρεάτων στα Ξανθιώτικα νοικοκυριά. Βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Ξανθιώτης για να παραγγείλει φρέσκο κρέας στο σπίτι του θα πρέπει να προϋπάρξει η εμπιστοσύνη.

Άρα το κλειδί αυτής της απόφασης ήταν η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι Ξανθιώτες  στα κρέατα παραγωγής του κρεοπωλείου Τσιλιγγίρη.

Ο Γιώργος Τσιλιγγίρης με σειρά σεμιναρίων έχει εμπλουτίσει πιστοποιημένα τις γνώσεις του σε όλα τα στάδια της διατροφής για να φτάσει το κρέας στο Ξανθιώτικο σπίτι.

Ξεκινώντας από την καλλιέργεια των ζωοτροφών, χωρίς την χρήση των φυτοφαρμάκων, φτάνοντας στο φύραμα παραγωγής τους με γνώμονα πάντοτε ότι στο μαγειρεμένο κρέας παρουσιάζονται ότι τροφές έχει καταναλώσει το ζωντανό