Η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον Γιάγια Τουρέ

Σειρήνες απ’ την Τουρκία ηχούν για τον Γιάγια Τουρέ. Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπεσίκτας. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 35χρονου μεσοαμυντικού των ερυθρόλευκων. Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Μπεσίκτας προορίζει τον Τουρέ για αντικαταστάτη του Τολγκάι, ο οποίος αποχωρεί από την τουρκική ομάδα. Πάντα με βάση τις συγκεκριμένες πληροφορίες, η Μπεσίκτας έχει στην μεταγραφική της λίστα τον διεθνή μέσο του Ολυμπιακού, με την ιστοσελίδα ajansspor.com να επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Οι δρόμοι Μπεσίκτας και Τολγκάι Αρσλάν χωρίζουν καθώς είναι δεδομένο ότι ο παίκτης συζητά με ευρωπαϊκή ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν σε ραδιοφωνικό πρόγραμμα, η Μπεσίκτας θέλει να αποκτήσει τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς θέλει εκτός ομάδας τον Τουρέ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον Ιούνιο του 2019. Η μεταγραφή του μπορεί να γίνει χωρίς να χρειαστούν χρήματα. Εκτός από την Μπεσίκτας, Γουέστ Χαμ και Μίλαν παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην υπόθεση του Αφρικανού μέσου».