Την λύση ο Μητσοτάκης

Γράψαμε χθες ότι μετά το κομφούζιο και την πανωλεθρία Μέτιου στην Πειραιώς, την λύση  θα την δώσει ο πρόεδρος του κόμματος Κ. Μητσοτάκης και βλέπουμε επίσης στην Φ.τ.Ξ. να έχει αποκλειστικό την συνάντηση Μητσοτάκη και Ζαγαφέρη. Είναι βέβαιο ότι αυτή η συνάντηση θα έχει αντικείμενο την περιφέρεια ΑΜΘ. Άλλωστε ο Κ. Ζαγναφέρης έχει εκείνα τα εχέγγυα να ηγηθεί μιας παράταξης που το αποτέλεσμα θα είναι επιθυμητό για την παράταξη της ΝΔ.

 

Από τον Έβρο θέλει περιφερειάρχη ο Καβαρατζής και μάλιστα τον Τοπτσίδη. Που είναι η Περιφερειακότητα;

 

  Την επιθυμία του ο επόμενος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να προέρχεται από τον Έβρο, εξέφρασε σήμερα ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ κ. Σταύρος Καβαρατζής, ενώ αποκάλυψε πως αν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης είναι υποψήφιος, τότε και ο ίδιος θα θέσει υποψηφιότητα μαζί του. Σε διαφορετική περίπτωση, αν είναι ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς, τότε θα πάει με αυτόν.

Δεν κάθεστε να τα βρείτε λέω εγώ και να κάνετε ενιαίο ψηφοδελτιο και ο αρχηγός ας είναι από όπου θέλει.  Δεν θα ξεχάσω τον αείμνηστο Παυλίδη κάθε φορά να μιλούσε και  σχεδίαζε το έκανε  για όλη την περιφέρεια και ποτέ για έναν νομό. Είναι καιρός μετά από τόσα χρόνια  εκλεγμένου Περιφερειάρχη, οι ίδιοι οι πολιτικοί ταγοί να σκέφτονται σαν «τοπάρχες».

 

ΣΟΥΦΛΙ: Απ’ ότι μάθαμε στον δήμου Σουφλίου κουβαλάνε φαγητό στους ωφελημένους δημότες με το αγροτικό αυτοκίνητο. Ελλάς το μεγαλείο σου.

 

 

 

????????????????????????????????????

ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ: Τώρα ησυχάσαμε. Αφού ανέλαβε ΥΠΕΞ ο Αλέξης μάλλον θα «κλείσει» και την πληγή που ακούει στο όνομα Αιγαίο. Θα τα βρει με τον κολλητό του τον Ερντογάν. Οι δικοί του έλεγαν ότι τα 13 νησιά τι τα θέλουμε; Ούτε χασίσι μπορεί να καλλιεργήσει κανένας εκεί πάνω, δώστα να μην έχουμε και γκρίνιες από τους Τούρκους. Έτσι ακριβώς έκανε με τα Σκόπια που τα έκανε Μακεδονία γιατί είχε γκρίνιες από τους Αμερικανούς το ίδιο θα κάνει με το Αιγαίο τα ίδια και με την Θράκη αρκεί να μην του γκρινιάζει κανένας.

 

Ευτυχώς που έρχονται οι εκλογές και ο δήμος θυμάται να μας … αλλάξει τα φώτα.

Προκηρύσσει  ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της σύμβασης με τίτλο «Αντικατάσταση φωτιστικών οδών Τσιμισκή και Πραξιτέλους – Ηλιουπόλεως», προϋπολογισμού διακοσίων έξι χιλιάδων εννιακοσίων εξήντα οκτώ ευρώ και σαράντα λεπτών με το Φ.Π.Α (206.968,40€).

 

Π. ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ:«Ο πρόεδρος άνοιξε την πόρτα σε όσους διαφωνούν και κάλεσε όσους από υπερβολική ευαισθησία αμφισβήτησαν την καθαρότητα της στάσεώς μας να επανέλθουν».

Πέστου να μην την ανοίξει πολύ Παναγιώτη γιατί φυσάει πολύ τώρα τελευταία και έτσι όπως πάει η δουλειά θα μείνετε εσείς και σεις στο κόμμα.

 

 

Δ. Φελεκίδης. Με ανάρτησή του στο fb ο Dimitris Felekidis ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του πρώτου ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ στην περιοχή της Ξάνθης από την εταιρεία Μάρμαρα Παυλίδης Α.Ε. Επιτέλους να αρχίσει να κινείτε κάτι στον τόπο μας στο θέμα των επενδύσεων και από την βαρυχειμωνιά των νεκρών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων να μπούμε στην Άνοιξη, σαν περιοχή, των επενδύσεων. Αρκεί; Σίγουρα όχι, όμως είναι η αρχή και ελπίζουμε το υδροκέφαλο κράτος των Αθηνών να ξυπνήσει κάποια στιγμή και να δει την πραγματικότητα.

Όλοι αντιλαμβανόμαστε τον εύκολο τρόπο επιβίωσης του κράτους των Αθηνών το οποίο απομυζεί κάθε ικμάδα του επιχειρηματικού – επ[επαγγελματικού τζίρου για να κάθετε αναπαυτικά στις πολυθρόνες του, όμως αν συνεχίσει έτσι δεν θα μπορεί ούτε τις πολυθρόνες του να πληρώσει.

Να ευχηθούμε καλή δύναμη στους επιχειρηματίες και να πούμε ένα μπράβο για την υπομονή τους.

 

ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΑΚΙΝΟΥΤΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΙΔΕΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.

Για διακίνηση ναρκωτικών μέρα μεσημέρι στην Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ κάνουν λόγο στην ανακοίνωση τους οι φοιτητές.

Αλήθεια τι περιμένει το κράτος για να επέμβει και να συλλάβει τους εγκληματίες;

Τι περιμένει το κράτος για να μετατρέψει τον χώρο από γκέτο σε χώρο παραγωγής και διακίνησης ιδεών;

Γιατί δεν επεμβαίνει; Τον βολεύει; Αποσπά την προσοχή των πολιτών με όσα γίνονται εκεί μέσα για να μπορέσει αυτό να κάνει και άλλα αίσχη; Τι ακόμη περιμένει τον Ελληνικό λαό από τους σαλτιμπάγκους που παριστάνουν τους κυβερνήτες;