Το κτίριο του Λιμενικού Ταμείου Λάγους χρειάζεται «Λίφτινγκ» και… κυρία πρόεδρε, καμιά χημική τουαλέτα τις Κυριακές;

Σίγουρα το κτίριο του Λιμενικού Ταμείου Ξάνθης ένα «φρεσκαρισματάκι» το χρειάζεται. Δεν είναι δυνατόν να είναι το κτίριο «έμβλημα» στο Πόρτο Λάγος και να θυμίζει το λαϊκό άσμα «νυχτερίδες και αράχνες γλυκιά μου». Αλήθεια δεν περισσεύουν 100 ευρώ για λίγα χρώματα να βαφτεί και να ομορφύνει λίγο; Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το ποσόν μπορεί να το διαθέσει η κυρία πρόεδρος Ζουρνατζίδου. Αν δεν μπορεί, δύο κιλά ασβέστης και γίνεται μια χαρά το άσπρισμα. Το θέμα είναι να θέλει κανείς και από λύσεις πολλές.

Επίσης θα πρέπει να μεταφέρουμε στην πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου του Πόρτο Λάγος ότι οι πωλητές της λαϊκής αγοράς της Κυριακής, παραπονούνται γιατί δεν έχουν κάπου να κάνουν την «ανάγκη» τους.

Αλήθεια πόσο κοστίζει στην Δημοτική αρχή ή στο Λιμενικό Ταμείο του Πόρτο Λάγους να νοικιάσει μία χημική τουαλέτα για μια φορά την εβδομάδα;

Πόσο μπορούν οι τριγύρω καταστηματάρχες να βλέπουν τον κόσμο να μπαινοβγαίνει στα μαγαζιά τους, κάνουν την «ανάγκη» τους  και να φεύγουν;

Θα πει κανείς αυτό που λένε και οι Εβραίοι. «και η σκόνη του πελάτη στο μαγαζί πάλι κέρδος είναι» όμως αυτό το «κέρδος» όπως μας λένε και οι ίδιοι οι καταστηματάρχες έχει και τα όρια του.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

edf

edf

edf