Τα λέει χύμα και “τσουβαλάτα” ο στρατηγός ε.α.  Γ. Γεωργιάδης πρόεδρος της ΕΑΑΣ Ξάνθης και ας τον αποκαλούν κάποιοι φασίστα. Όμως ένας λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος,  θα δει ότι κάνει αναφορά στα αυτονόητα και όπως λέει χαρακτηριστικά: “Για όλα φταίει η καρέκλα. Δύο τετραετίες και τέρμα. Ο καθένας στο σπίτι του”. Έχει άδικο;

Ποιος Καμμένος και ποιος Τσίπρας,  αν έχει λίγο φιλότιμο και αισθάνεται πατριώτης, πρέπει να παραιτηθεί εδώ και τώρα η Αυτού Εξχότης Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Ξάνθης Γ. Γεωργιάδης και δεν έχει καθόλου άδικο.

Είναι γνωστοί για τις κωλοτούμπες τους ο Τσίπρας και ο Καμμένος οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να έβαζαν ποιο μπροστά το Εθνικό συμφέρον από το προσωπικό τους όφελος. Άρα η συμπεριφορά τους ήταν αναμενόμενη.

Εκείνη η συμπεριφορά όμως που δεν ήταν αναμενόμενη είναι αυτή του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.  “Εφόσον ο Π.τ.Δ βλέπει, συνεχίζει ο κ. Γεωργιάδης,  ότι συντελείτε ένα Εθνικό έγκλημα” από τους συγκυβερνώντες και με δεδομένο ότι οι αρμοδιότητες του είναι κουτσουρεμένες, τουλάχιστον ας παραιτηθεί και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές και οι ανθέλληνες ας γυρίσουν ο ένας στο 3,5% και ο άλλος στην ανυπαρξία του.