Με τον πλέον πειστικό τρόπο στην έκτη διαδοχική του χρονιά στην Γ’ Εθνική ο Άρης Αβάτου εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία καθώς στα “καυτά” ντέρμπι που θα έκριναν την ανατροπή πέτυχε μόνο νίκες και έτσι πανάξια εξασφάλισε την παρουσία του για 7η συνεχόμενη χρονιά σε Εθνική κατηγορία, όλες εντός γηπέδων.

 

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή κατάφερε να κερδίσει με buzzer beater κεφαλιά του Κλέαρχου Κοντογιαννίδη στο 90′ να πετύχει νέα μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν εκ των βασικών του αντιπάλων και έτσι να πανηγυρίζει αυτή την μεγάλη επιτυχία.

 

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν αρκετά προσεκτικές λόγω της μεγάλης σημασίας του αγώνα αλλά και του πολύ βαρύ αγωνιστικού χώρου.

 

Μετά το πρώτο ημίωρο η ομάδα του Αβάτου άρχισε να γίνεται πιο επιθετική και στο 33′ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όμως το σουτ του Κοντογιαννίδη μπλόκαρε ο Μιχαηλίδης. Ο πορτιέρο του Πανδραμαϊκού είχε πολύ καλή τοποθέτηση και στο σουτ του Ψεμματά στο 40′ αποκρούοντας με τα πόδια.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν αρκετά δυνατό με πολλές μονομαχίες και πολλές ημιτελείς προσπάθειες. Όλα αυτά μέχρι το 90′ όταν η ομάδα του Αβάτου κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή με τον Αναγνωστόπουλο να κάνει το γέμισμα με τον Κοντογιαννίδη να πιάνει στον “ύπνο” την άμυνα των Δραμινών και με κεφαλιά σκόραρε για το 1-0 προκαλώντας “έκρηξη” πανηγυρισμών τόσο εντός γηπέδου όσο και στις εξέδρες.

Πολύ μεγάλη νίκη για τον Άρη Αβάτου που πανάξια εξασφάλισε την παρουσία του στη Γ’ Εθνική για 7η συνεχόμενη χρονιά και πλέον θα πάει να απολαύσει το τελευταίο ματς της σεζόν με τον Ποσειδώνα στη Μηχανιώνα έχοντας παράλληλα το μυαλό στο Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης.

 

Απο την άλλη ο Πανδραμαϊκός είναι με την “θηλιά στο λαιμό” καθώς μπορεί ακόμα και ενδεχόμενη νίκη του με την Δόξα Δράμας την τελευταία αγωνιστική να μην του φτάνει καθώς για να σωθεί χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα είτε από το Νέστο που παίζει εντός με Βύρωνα είτε από τον Θερμαϊκό που παίζει εντός με Καμπανιακό.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιαννακός με βοηθούς τους Κολιπέτρο και Κωνσταντινίδη, και 4ο τον Αγρίμη της ΕΠΣ Μακεδονίας

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Παναγιωτίδης(53′ Παπαχρήστου), Τσάπαρης, Ψεμματάς(87′ Αλή Ερτουρούλ), Χασάνογλου, Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης, Γκαρνέτας(87′ Θεοδωρόπουλος)

 

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Μιχαηλίδης, Μητρούσης(53′ Μεντής), Ντόσης, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου, Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος, Ιγνατίου(88′ Ρεβυθόπουλος), Κουκόλης, Μπάμπουρας, Παυλίδης

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ