Ερώτηση προς τον Πάνο Καμμένο έκαναν βουλευτές της ΝΔ και μεταξύ αυτών και ο κ. Δημοσχάκης αναφορικά με το ταξίδι του στο Μονακό  και ποιο συγκεκριμένα, ενώ οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είναι εδώ και τρεις μήνες στις φυλακές της Αδριανούπολης και το Σκοπιανό βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, ο κ. Καμμένος κάνει τις διακοπές του στο Μόντε Κάρλο επιδεικνύοντας, μάλιστα με υπερηφάνεια, την πρόσκληση που έλαβε από τον Πρίγκιπα του Μονακό να παραστεί σε δεξίωση επ’ αφορμή του αγώνα της Φόρμουλα 1.

Επίσης 32 βουλευτές ρώτησαν τον αρμόδιο Υπουργό για το τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση για τις αναμενόμενες αυξήσεις στο δημοσιογραφικό χαρτί. Ποιο συγκεκριμένα, ερωτάται ο Υπουργός ποια μέτρα θα λάβει για την ενίσχυση του πληττόμενου κλάδου των εκδοτικών επιχειρήσεων κι αν διαθέτει η Κυβέρνηση ολοκληρωμένο σχέδιο για την ενίσχυση του λεγόμενου παραδοσιακού Τύπου.

  • Η νέα αύξηση του κόστους του δημοσιογραφικού χαρτιού θα σημάνει τον περιορισμό της βιωσιμότητας των συγκεκριμένων επιχειρήσεων και την απώλεια και άλλων θέσεων εργασίας δημοσιογράφων, τυπογράφων, τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων στις επιχειρήσεις του κλάδου όπως έκδοση Εφημερίδων ,Περιοδικών , βιβλίων κάθε μορφής & κατηγορίας κ.ά