Έτσι λοιπόν έφερε και αυτόν τον νεοτερισμό ο ΣΥΡΙΖΑ. Δίπλωμα στα 17.

 Αφού είδε και απόειδε ότι από τις μεγαλύτερες ηλικίες χαΐρι δεν έχει και μάλλον δεν ξαναβλέπει καρέκλα, αποφάσισε να απευθυνθεί στις μικρότερες ηλικίες και στους αλλοδαπούς παράνομα εισελθόντες στην Χώρα μας.

Λίγο με τις «προοδευτικές» παρεμβάσεις στα θρησκευτικά και στο δεν βαριέσαι όσο λιγότερα μαθήματα τόσο καλλίτερα, εισαγωγή χωρίς εξετάσεις στα πανεπιστήμια, ψήφο στα 18 και πολλά άλλα «καλούδια» που κάνουν τα μυαλά της νεολαίας, να πετούν, αποφάσισε ο Τσίπρας σε μία κοινωνία ανώριμη, με τις υποδομές ελέγχου κατεστραμμένες, με ανύπαρκτη τροχαία, με έναν τρελό τρόπο υπολογισμού των προστίμων ανάλογα με το εισόδημα και πολλές άλλες παρόμοιες μπαρούφες, αποφάσισε ότι οι 17ρηδες έχουν την ωριμότητα και την ευθύνη να πάρουν δίπλωμα. Με λίγα λόγια ο Τσίπρας προσπαθεί με το ζόρι να μας κάνει Αμερική, δηλαδή σύμφωνα με αυτό που έχει στο μυαλό της η Κυβέρνηση,  ο 17ρης θα μπορεί να οδηγά αρκεί να έχει συνοδηγό έναν ενήλικο και ποιο συγκεκριμένα: Από τα 17 έτη θα μπορούν να είναι στο τιμόνι οι ανήλικοι οδηγοί, αλλά υπό προϋποθέσεις. Το δίπλωμα οδήγησης θα εκδίδεται στα 18, αλλά οι ανήλικοι θα μπορούν να πάρουν το αυτοκίνητο στα χέρια τους παρουσία ενός ενηλίκου.

Ελπίζουμε μοναχά ο ενήλικος που θα είναι δίπλα του, χωρίς να διευκρινίζετε η  σχέση του με τον ανήλικο οδηγό, δηλαδή μπορεί να είναι και ο γείτονας που έκλεισε τα 18 και δεν έχει δίπλωμα συνοδηγός του ανηλίκου; Λέμε τώρα,  και λέει το νομοσχέδιο ότι Οι ανήλικοι οδηγοί για να πιάσουν το τιμόνι στα χέρια τους, θα πρέπει να περάσουν πρώτα από θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, ενώ το κανονικό δίπλωμα θα εκδίδεται όταν “κλείσουν” τα 18 και πάλι μετά από πρακτική εξέταση.

Με λίγα λόγια δεν μας φτάνουν οι «ανώριμοι» ενήλικες οδηγοί, ο ΣΥΡΙΖΑ οπλίζει και τους ανήλικους με τα αυτοκίνητα στους δρόμους.

Μα τόση ανωριμότητα ποια αυτό το κόμμα;

Πόσο ακόμα πιστεύει ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι θα συνεχίσουν να είναι ανώριμοι;