Δε μας προκάλεσαν έκπληξη οι δηλώσεις του πολιτευτή της ΝΔ κ. Κωνσταντίνου Μαλάκη στην ηλεκτρονική εφημερίδα «ΘΡΑΚΗ» στις 30-12-2017 και στην αναδημοσίευση του άρθρου στην έντυπη μορφή της στις 5-1-2018, που αφορά την πολιτική δράση του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», μιας στις επικείμενες εκλογές θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Αλήθεια που τόσα χρόνια το κόμμα του αποκρύπτει από τον λαό και που οι ψηφοφόροι του πλέον θα γνωρίζουν.

Ως δικηγόρος όμως και προσφάτως ως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, θα έπρεπε, πριν κάνει δημόσιες δηλώσεις, να είναι καλύτερα ενημερωμένος, διότι με την άγνοιά του εκτίθεται και προφανώς άθελα του χειραγωγεί τον Ξανθιώτικο λαό, γεγονός που δεν τον τιμά ως δικηγόρο και ως πολιτευτή.

Τον ενημερώνουμε λοιπόν δημόσια, πως ο Πολιτικός Φορέας «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» υφίσταται νόμιμα από τις 4/9/2015, όταν κατέθεσε στον Άρειο Πάγο με Αρ. Πρωτ. 6199 την Ιδρυτική Διακήρυξη και τις Προγραμματικές του Δηλώσεις.

Στις απαξιωτικές και προσβλητικές του δηλώσεις στο πρόσωπο του προέδρου μας Αρτέμη Σώρρα, του απαντάμε με δύο δικαστικές αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης, την 67650/13 και την πρόσφατη 107376/17, που δικαιώνουν τον πρόεδρο μας και τον αγώνα μας, αποδεικνύοντας και τεκμηριώνοντας την ύπαρξη, την γνησιότητα και την ισχύ, των 600 δις δολαρίων από το 2012 που βρίσκονται κατατεθειμένα σε Τράπεζα του Καναδά, για την αποπληρωμή του δημοσίου και ιδιωτικού χρέους, ώστε να σωθεί ο Ελληνικός λαός από τα μνημόνια που το κόμμα του κ. Κωνσταντίνου Μαλάκη συνυπόγραψε.

Παράλληλα του προτείνουμε να διαβάσει τους νόμους και τα ΦΕΚ από τις επίσημες ιστοσελίδες του κράτους, όπου παρατηρείται για πρώτη φορά μια τεράστια απόκλιση στον ισολογισμό του 2015 και στην εισήγησή του το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν παίρνει απάντηση από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, τους προϋπολογισμούς του 2016 και του 2017, όπου συνεχίζουν να αναγράφονται στα πιστωτικά έσοδα ποσά που στην ισοτιμία ευρώ-δολαρίου εμφανίζεται το ποσό των 600 δις δολαρίων, αλλά και την πρόσφατη κύρωσης του κρατικού προϋπολογισμού του έτους 2018 που ψηφίστηκε από την Βουλή των Ελλήνων, τον Νόμο 4507 ΦΕΚ 196-20/12/2017 όπου αναγράφεται πάλι το ποσό των 552.438.000.000 δις ευρώ στα πιστωτικά έσοδα, που βάση ισοτιμίας αντιλαμβάνεται ο καθένας πως είναι τα 600 δις $!!!!

Είναι πραγματικά «φαινόμενο» των καιρών, τα 600 δις δολάρια να επικυρώνονται με δύο δικαστικές αποφάσεις, να εμφανίζονται στους κρατικούς προϋπολογισμούς και ο κος Κωνσταντίνος Μαλάκης να εξακολουθεί να δηλώνει την ανυπαρξία τους και να προσβάλλει τον πρόεδρο μας, τον άνθρωπο που δεν εξαγγέλλει ψηφοθηρικούς λόγους σε αίθουσες ξενοδοχείων, αλλά ήδη έχει κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες για να βγάλει από τον οικονομικό ζυγό όλο τον Ελληνικό λαό, ενώνοντας το Έθνος των Ελλήνων.

Τον ενημερώνουμε επίσης, πως ο Πρόεδρος μας κέρδισε το δικαστήριο με την Εθνική Τράπεζα και με την απόφαση 6341/2012 αναγνωρίζει η Ελληνική Δικαιοσύνη πως οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής που ήταν σε χρυσά γαλλικά φράγκα έχουν μετατραπεί σε χρεωστικά ομόλογα, έχοντας χαρακτήρα αξιογράφου, άρα οι μετοχές έχουν αξία και ισχύ και υποχρεώνει την Εθνική Τράπεζα να παραδώσει στον Αρτέμη Σώρρα όλα τα απαραίτητα έγγραφα που σχετίζονται με την εκκαθάριση αυτής, που  παρεμπιπτόντως δεν έγινε ποτέ από το 1932 ως σήμερα….!!! Ταυτόχρονα όλων αυτών και του Κοινοβουλευτικού ελέγχου, η Βουλή επικυρώνει την αξία των μετοχών και αφαιρεί από τον οποιονδήποτε να εκφράζεται δημόσια για αποφάσεις που δεν παίρνουν αμφισβήτησης.

Άρα λοιπόν από κανένα αποδεικτικό στοιχείο δεν αποδεικνύεται η απάτη του κ Αρτέμη Σώρρα προς τον Ελληνικό λαό, που με τόση άνεση δηλώνει ο κ. Μαλάκης και φυσικά μη έχοντας καμία απόδειξη για να σταματήσει αυτός και το κόμμα του την πρωτοφανή συσπείρωση όλων των Ελλήνων που αναζητούν το δίκιο τους και την Αλήθεια, επιτίθεται με ακατανόμαστες εκφράσεις και επίθετα κατά του πρόεδρου μας Αρτέμη Σώρρα, που ηγείται του Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων, με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

Συνεχίζει να χειραγωγεί τους συμπολίτες μας που καταθέτουν τις εξώδικες εντολές αποπληρωμής για να ξεχρεώσουν ότι οφείλουν σε Τράπεζες, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία, Δήμο, νερό και ΔΕΗ, κατόπιν των πληροφοριών και των αποδεικτικών που παίρνουν από τους 300 οργανωμένους τοπικούς οργανισμούς «Ε.ΣΥ» που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, ξεχνώντας ίσως σκοπίμως πως ο Αρτέμης Σώρρας δεν υπέγραψε μνημόνια, δεν εκχώρησε την εθνική κυριαρχία, δεν κατηγορείται για μίζες, δεν μείωσε τις συντάξεις, δεν έκλεισε τις επιχειρήσεις, δεν υποστηρίζει τους πλειστηριασμούς και τα capital controls, δεν ώθησε τους Έλληνες στην ξενιτιά, ούτε έσπρωξε κανέναν στην αυτοκτονία και πολύ περισσότερο, δεν άφησε αφύλακτα τα σύνορα μας, ούτε εκχωρεί ονόματα της ιστορικής μας κληρονομιάς, σε γείτονες χώρες.

Είναι πράγματι «φαινόμενο των καιρών», μεθοδευμένα να διοχετεύονται ψευδείς πληροφορίες και να εγκλωβίζονται σε αυτές δημόσια πρόσωπα.

Καλούμε τον κ. Κωνσταντίνο Μαλάκη, ως δικηγόρο που ορκίστηκε να υπερασπίζεται το Σύνταγμα μας και το δίκιο, κατόπιν της έρευνας που θα κάνει με βάση τα στοιχεία που του παραθέτουμε δημόσια, να ανακαλέσει τις δημόσιες δηλώσεις του, στο πλαίσιο του κοινού συλλογικού συμφέροντος και της Αλήθειας!!!

Εκ μέρους

Των Τοπικών Οργανισμών

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ»