Τελικά κατάφεραν οι “θεματοφύλακες” του τόπου, να οδηγήσουν σε ασφυξία την ΣΕΚΑΠ και να την φτάσουν στα πρόθυρα της πτώχευσης αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, την Πέμπτη θα συνεδριάσει το Δ.Σ. με θέμα την προετοιμασία της εταιρίας σε αναγκαστική πτώχευση.

Δυστυχώς για την Ξάνθη, άλλος ένας οικονομικός πνεύμονας, λόγω κακών πολιτικών χειρισμών, οδηγείτε στον μαρασμό. Η άσχημη πτυχή της ιστορίας είναι ότι κάποια κοράκια, εχθροί της Θράκης, είναι βέβαιο ότι τώρα θα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Το μαύρο χρήμα ρέει άφθονο στην Θράκη.  Άραγε το τελωνείο και η εφορία της Ξάνθης, σε αυτήν την περίπτωση, θα κινηθούν έγκαιρα όπως κινήθηκαν για να κλείσουν την ΣΕΚΑΠ; Ή μήπως κάνουν την παλαβή;

Άλλωστε η τράπεζα ξένων συμφερόντων είναι εδώ στην Ξάνθη για να “ξεπλύνει” το χρήμα που θα αγοράσει ίσως την ΣΕΚΑΠ. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Ότι δεν κατάφεραν τα ίδια τα στελέχη της ΣΕΚΑΠ, όταν επρόκειτο να πουληθεί στον Σαββίδη, θα το καταφέρει τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Έκτακτη συνεδρίαση διοικητικού συμβουλίου ΣΕΚΑΠ για προετοιμασία αναγκαστικής πτώχευσης

Σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης

Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ

 

Στο πλαίσιο της ουσιαστικής παρεμπόδισης της λειτουργίας της εταιρείας, λόγω της έκδοσης απορριπτικής απόφασης από το Εφετείο Κομοτηνής για το πρόστιμο ύψους 38 εκατομμυρίων ευρώ για παραβάσεις, οι οποίες έλαβαν χώρα το 2009, καθώς και της πρόσφατης απόφασης των τελωνειακών Αρχών της Ξάνθης, η οποία κατέστησε ανέφικτη την πώληση προϊόντων στην εσωτερική αγορά, η ΣΕΚΑΠ ανακοινώνει τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, με την συμμετοχή ειδικών από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, που εξειδικεύονται σε θέματα πτωχεύσεων.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ θα συζητήσουν τη διαμορφωθείσα κατάσταση και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης.