«Αδειάζει» Βούτση ο Καμμένος για τις παρελάσεις

Ενδοκυβερνητικές «αναταράξεις» προκαλούν οι σημερινές δηλώσεις του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, σχετικά με τις παρελάσεις, μιας και την αντίδρασή του, εκτός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξέφρασε και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μέσω Twitter.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Βουλής μας βρίσκουν απόλυτα αντίθετους όπως και την μεγάλη πλειοψηφία των Ορθόδοξων Ελλήνων

«Οι δηλώσεις του προέδρου της Βουλής μας βρίσκουν απόλυτα αντίθετους όπως και την μεγάλη πλειοψηφία των Ορθόδοξων Ελλήνων», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος σε ανάρτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι, αναφερόμενος στις παρελάσεις, στον απόηχο και του «θορύβου» που είχε προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες το ζήτημα της επιλογής σημαιοφόρων μέσω κλήρωσης, ο κ. Βούτσης τόνισε: «Δεν πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο. Δεν είναι τυχαίο που δεν συμβαίνει σχεδόν πουθενά στην Ευρώπη. Πιστεύω πως και σε αυτό το θέμα θα πρέπει να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος και για τις παρελάσεις και εννοώ παρελάσεις που έχουν ένα στρατιωτικό “στυλ”» .