Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Μου λένε κάτοικοι της Συδινής ότι ζήτησαν από τον Δήμο Αβδήρων να στείλει ένα συνεργείο να καθαρίσει το εκκλησάκι από τα χορτάρια που έγιναν σαν τα δένδρα ενόψει του πανηγυριού και δυστυχώς όχι μόνο δεν ήρθαν κάποιοι από το δήμο να καθαρίσουν τα χορτάρια, αλλά μου λένε, ότι δεν απαντούν και στα τηλέφωνα.

Γιατί δήμαρχε Γ. Τσιτιρίδη; Οι κάτοικοι της Συδινής δεν δίνουν ψηφαλάκια  στην παράταξη σου;

 

                                    *****

Θα απαντήσω στον φίλο Δημήτρη που στην ανάρτηση του θέματος της παραχώρησης δικαιώματος χρήσης στο Γεωθερμικό πεδίο της Ν. Κεσσάνης σε συγκεκριμένη εταιρεία σχολίασε ειρωνικά  το κείμενο που αναρτήθηκε στην XanthiTimes και κοινοποιήθηκε στο facebook.

Λέμε στον αγαπητό φίλο Δημήτρη  ότι η XanthiTimes αναπαρήγαγε το Δελτίο Τύπου που έκανε αναφορά στην αξιοποίηση του Γεωθερμικού της Ν. Κεσσάνης.

Αγαπητέ Δημήτρη και την Ν. Κεσσάνη ξέρω πολύ καλά και το Γεωθερμικό πεδίο ακόμη καλλίτερα.

Με εκτίμηση Αλέξανδρος Παυλικιάνος.

                                    ****

Αυτό πάλι πώς να το πει κανείς. Να έχει την πολιτική βούληση εδώ και δύο χρόνια ο Δήμαρχος Δημαρχόπουλος να εφαρμόσει το κοινωνικό τιμολόγιο στο δήμο και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ να το τρενάρει. Γιατί αγαπητέ κ. Σδρέβανε; Είναι καλλίτερα να τα πληρώνεις στην εφορία;

Είπαμε να είσαι κύριος με την διαχείριση του δημοσίου χρήματος και εντάξει προς τις υποχρεώσεις σου απέναντι στο κράτος, αλλά όχι να αφήνεις τους Ξανθιώτες χωρίς νερό επειδή είναι ακριβό το τιμολόγιο, για να πληρώνεις την εφορία παρουσιάζοντας κερδοφορία.

                                    ****

Τώρα βέβαια εκεί στο ΠΑΣΟΚ ή στο ΔΗ.ΣΥ, γίνεται το έλα να δεις και εκείνο που προξενεί εντύπωση σε όλο το ομιχλώδες σκηνικό είναι ότι την φασαρία την κάνουν σχετικά

νέοι άνθρωποι.

Άλλωστε η ίδια η Φώφη ξέρει πολύ καλά πώς βρέθηκε στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ. Αφού φαγώθηκε ο Βενιζέλος με τον Παπανδρέου, μπήκε αρχηγός στην θέση του αρχηγού. Αυτό βέβαια λίγη σημασία έχει, αφού η πρόεδρος προσπαθεί να ενώσει όλα τα ρεύματα της κεντροαριστεράς.

 θα περίμενε κανείς από τους νέους ανθρώπους, να στηρίξουν αυτήν την πρωτοβουλία το πιστεύουν δεν το πιστεύουν.

Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι ζητούμενο δεν είναι αν πιστεύει κανείς στην ενότητα ενός κεντροαριστερού σχήματα αλλά η επανακατάληψη της εξουσίας.

Τώρα βέβαια, με αυτά τα ποσοστά για να δούνε άσπρη μέρα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να ξαναπιάσει το 3%.

Όταν αυτό το πιάσει και όλα τα λαμόγια πρώην πασοκτζίδες ψάξουν αλλού την κουτάλα της εξουσίας, ίσως το ΠΑΣΟΚ ξαναέρθει στα ποσοστά εξουσίας.

Ξέρει αυτό.