Όμιλος Επιχειρήσεων Αγγούσογλου
Ένα ακόμη λιθαράκι στην τοπική Οικονομία

Ο Όμιλος επιχειρήσεων αυτή την στιγμή μετρά δραστηριότητες που έχουν άμεση σχέση με την παροχή υπηρεσιών που η τεχνογνωσία θεωρείτε δεδομένη.

 

Ο ΑΧΜΕΤ ΑΓΓΟΥΣΟΓΛΟΥ  ένας νέος Ξανθιώτης που με στοχευμένα βήματα ανέπτυξε τις δραστηριότητες του ομίλου δίνοντας άριστα αποτελέσματα και συμβάλλοντας έτσι, στην τοπική οικονομία.

 

Οι επιχειρήσεις Αγγούσογλου στην Ξάνθη με έναν υπολογίσιμο κύκλο εργασιών απασχολεί προσωπικό από τον νομό Ξάνθης, και οι πρώτες ύλες καθώς και τα παρελκόμενα των υπηρεσιών του, προμηθεύονται αποκλειστικά από την Ξάνθη.

Το μεγάλο πελατολόγιο των επιχειρήσεων του επιτρέπει να σχεδιάζει τα βήματα του με γνώμονα πάντοτε την ενίσχυση της περιοχής μας.

Ένας όμιλος που στο ενεργητικό του έχει την οδική βοήθεια με έναν υπερσύχρονο στόλο μεταφορικών και βοηθητικών οχημάτων δίνοντας λύση σε προβλήματα ακινησίας των αυτοκινήτων των οδηγών.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του ομίλου επιχειρήσεων ΑΓΓΟΥΣΟΓΛΟΥ, δίνει πάντοτε λύσεις χωρίς ο πελάτης να ταλαιπωρηθεί.

Ακολούθως ο όμιλος συμπεριλαμβάνει το ασφαλιστικό του γραφείο στην Τσιμισκή όπου έχει την δυνατότητα με χαμηλά ασφάλιστρα να δίνει τις περισσότερες παροχές, χωρίς «ψιλά» γράμματα στα συμβόλαια ασφάλισης.

Με την ΕΝ-ΚΑ HELLAS ο όμιλος ασχολείται με την εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων.

Στα άμεσα σχέδια του ομίλου είναι  η μεγάλη έκθεση αυτοκινήτων εμπορίας καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στον τεράστιο  ιδιόκτητο επαγγελματικό χώρο που φιλοξενεί τις δραστηριότητες του Ομίλου στο 1ο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας αριστερά πριν τον υποσταθμό της ΔΕΗ.

ΚΑΙ ΝΕΟ e – Garages  ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Αφήσαμε στο τέλος την μεγάλη κάθετη μονάδα συνεργείου αυτοκινήτου μέλος της αλυσίδας e- Garage σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη η  οποία συντηρεί και επισκευάζει τα αυτοκίνητα χωρίς να ξεχνούμε το συνεργείο στον Εχίνο από όπου και ξεκίνησε η αλυσίδα συνεργείων e- Garage οι οποίες σε λίγο καιρό θα πλαισιωθούν από δύο τεχνικές Μονάδες όπως Φανοποιείο και Βαφείο Αυτοκινήτων

Ο Όμιλος ΑΓΓΟΥΣΟΓΛΟΥ έχει στην ιδιοκτησία του το λογότυπο

e- Garages.

Τελικά θα ασχοληθεί και με την πολιτική;

Μία αναμενόμενη «βόμβα» ήταν η πρόσκληση συμμετοχής του στον πολιτικό στίβο και στα πλαίσια της Περιφέρειας.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες  ο Αχμέτ Αγγούσογλου δέχθηκε όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο για έναν πετυχημένο επαγγελματία – επιχειρηματία ο οποίος προσφέρει στην κοινωνία καθημερινά και έχει απήχηση σε αυτήν, δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητος από τον μεγάλο πολιτικό φορέα της Περιφέρειας ο οποίος και του πρότεινε να συμμετάσχει στην παράταξη.

 

Είναι γεγονός ότι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι πολύ μεγάλες όμως, είναι ικανός και θα τα καταφέρει και στον πολιτικό στίβο αν δεχθεί την πρόταση.