Μην τα θέλουν όλα δικά τους οι Ξανθιώτες

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Μπορεί κανένας στην Ξάνθη να μην γνωρίζει τι ακριβώς έγινε και ένα πέπλο μυστηρίου να καλύπτει το κλείσιμο των παιδικών χαρών που όλο ανοίγουν και όλο κλειστές μένουν, όμως από έξω από τις παιδικές χαρές η υπηρεσία πρασίνου φροντίζει για τον καλλωπισμό τους.

Δεν γνωρίζουμε αν όλο το σκηνικό με τις κλειστές παιδικές χαρές είναι ένα φιάσκο και κινδυνεύει πλέον από τους Ξανθιώτες να θεωρείτε ως φυσικό επακόλουθο κάποιος να απαγορεύει στα παιδιά του να παίζουν ή αν είναι ένα κακόγουστο αστείο από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής και εξηγούμε.

Η αναφορά γίνεται για την κλειστή παιδική χαρά πίσω από την Νομαρχία όπου μπορεί τα παιδάκια να μην έχουν την δυνατότητα να παίζουν μέσα στην παιδική χαρά γιατί για κάποιους τυπικούς λόγους ή παραλείψεις τη δημοτικής αρχής παραμένει εδώ και δύο χρόνια κλειστή,  όμως η υπηρεσία πρασίνου και είναι προς τιμήν της, φρόντισε να περιποιηθεί το πράσινο που είναι αναρριχώμενο στον φράχτη και θα πει κάποιος, κάτι είναι και αυτό, μπροστά στην ουσία του πράγματος που η παιδική χαρά είναι κλειστή.

Έτσι λοιπόν οι Ξανθιώτες θα πρέπει σύμφωνα με την λογική των διοικούντων να αρκούνται σε αυτά που η δημοτική αρχή τους δίνει.

Μπορεί η δημοτική αρχή να μην τους δίνει παιδικές χαρές για να παίζουν τα παιδάκια τους αλλά όμως είναι περιποιημένες. Μην τα ζητάνε όλα δικά τους οι Ξανθιώτες.