Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Σήμερα η αντιπολίτευση του Δήμου Ξάνθης για ευνόητους λόγους δεν «άνοιξε» το θέμα του ατυχήματος με τον νεαρό ο οποίος βρέθηκε στο κολυμβητήριο τραυματισμένος πολύ σοβαρά την νύχτα του Σαββάτου όπου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και όπως αναφέρουν  οι πληροφορίες είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το μεσημέρι της Τρίτης ρωτήθηκε η αντιπολίτευση γιατί δεν άνοιξε το θέμα του σοβαρότατου τραυματισμού και στελέχη της  ανέφεραν ότι επειδή η κατάσταση της υγείας του νεαρού είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο, αποφάσισαν να μην θέσουν τα εύλογα ερωτήματα προς την διοίκηση του δήμου και ποιο συγκεκριμένα στην Αντιδημαρχία Αθλητισμού των τελευταίων δύο χρόνων.

Τονίστηκε όμως έντονα από την πλευρά της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης ότι αυτό το θέμα δεν θα μείνει αναπάντητο και το επόμενο διάστημα θα θέσουν την δημοτική αρχή προ των ευθυνών της σχετικά με την ασφάλεια των ακινήτων και γενικότερα της δημοτικής περιουσίας.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του ένας δεκαεξάχρονος, που όπως λένε οι πληροφορίες, ανέβηκε στην οροφή του αφύλακτου κολυμβητήριου μαζί με φίλους του και το πλέξιγκλας κατέρρευσε και ο 16χρονος βρέθηκε στον χώρο της πισίνας από πτώση ύψους άνω των δέκα μέτρων σοβαρά τραυματισμένος.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του θεωρείτε κρίσιμη.

Μετά την συζήτηση με τα στελέχη της αντιπολίτευσης βγαίνει το συμπέρασμα ότι το θέμα αυτό η ίδια  δεν θα το αφήσει να περάσει στα «ψιλά»