Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Δευτέρα 10 Απριλίου 2017:

Κριός

Θα αντιληφθείτε ότι το μυαλό σας είναι κοφτερό σήμερα. Φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι. Θα έχετε πειθαρχία και αυτό θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευθείτε μια ημέρα όπως η σημερινή.

Ταύρος

Υπάρχει πείσμα στην ημέρα που μπορεί να σας δυσκολεύει την πρόοδο. Μπορεί να συναντάτε αντίσταση που αργά σας εξαντλεί. Φροντίστε να μην πέσετε στην παγίδα και να μην αισθάνεστε ενοχές.

Δίδυμοι

Υπάρχουν κάποιες δυνάμεις που λειτουργούν υπέρ σας και θα πρέπει να τις εκμεταλλευθείτε. Θα δείτε ότι η αίσθηση του καθήκοντος και η ικανότητά σας να σχεδιάζεται αποδίδει πολύ θετικά.

Καρκίνος

Θα υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις οι οποίες όμως δεν θα είναι τόσο συχνές αν χαλαρώσετε και συγκεντρωθείτε. Να θυμάστε ότι μπορείτε να κάνετε πράγματα μόνοι σας. Μην έχετε την απόλυτη ανάγκη της αποδοχής των άλλων για να ολοκληρώσετε ένα σχέδιο που θέλετε.

Λέων

Τα πράγματα που απαιτούν περιορισμό και πειθαρχία από την πλευρά σας μπορεί να προκαλέσουν ένταση και αντιθέσεις στον κόσμο σας σήμερα. Τα καλά νέα είναι ότι το μυαλό σας είναι καθαρό και αισθάνεστε συγχρονισμένοι με τους γύρω σας.

Παρθένος

Η εσωτερική σας φλόγα μπορεί να περιορίζεται λίγο από την πραγματικότητα σήμερα. Δώστε στους άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας.Μπορεί να πάρετε καλές απαντήσεις από κάποια άτομα που εμπιστεύεστε σήμερα.

Ζυγός

Ο προσεκτικός σχεδιασμός από την πλευρά σας αρχίζει να αποδίδει αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην απομονωθείτε από τους άλλους στην αναζήτησή σας για το καλύτερο. Μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε πόσο σκληρά είναι τα λόγια σας και πόσο επηρεάζουν τους γύρω σας.

Σκορπιός

Λίγα κομμάτια από έναν ξένο πολιτισμό είναι αυτό που χρειάζεστε τώρα για να ενισχύσετε την κατάσταση. Μπορεί να είστε ανυπόμονοι να προχωρήσετε και να εξερευνήσετε την ελευθερία σας.

Τοξότης

Μερικές ημέρες μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να κινητοποιηθείτε αλλά σήμερα είναι πιο εύκολο σχετικά. Θα δείτε ότι το μυαλό σας είναι συγχρονισμένο με την κατάσταση γύρω σας και το ότι είστε προσγειωμένοι σας βοηθά να καταφέρετε ότι θέλετε.

Αιγόκερως

Μπορεί να αισθάνεστε λίγο περιορισμένοι σχετικά με την προώθηση των σχεδίων σας τώρα. Μπορεί να αισθάνεστε ανήσυχοι και ίσως θέλετε να προχωρήσετε αλλά υπάρχει ένα συναίσθημα πειθαρχίας και προσοχής που σας ωθεί να σταματήσετε.

Υδροχόος

Θα ανακαλύψετε ότι το ευαίσθητο μυαλό σας είναι ανοιχτό στα πάντα και σε κάθε πιθανότητα και αυτό είναι που χρειάζεστε τώρα για να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα δείτε ότι η αίσθηση καθήκοντος και η ανάγκη για σχέδια και στόχους είναι το βασικό στοιχεία για να πάτε όπου θέλετε.

Ιχθύες

Είναι μια καλή ημέρα να είστε δεικτικοί στην ενέργεια των άλλων. Θα δείτε ότι μια ευαίσθητη στάση απέναντι στους γύρω σας συνδυασμένη με πολύ δουλειά και προθυμία να ικανοποιήσετε τις ευθύνες σας θα είναι εξαιρετικός συνδυασμός.