Φιλικός αγώνας απόψε στις 19:00…

Υπό κανονικές συνθήκες ο ΠΑΟΚ θα μετρούσε αντίστροφα για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Αντ’ αυτού οι Θεσσαλονικείς για να διατηρηθούν σε αγωνιστικό ρυθμό θα αντιμετωπίσουν σήμερα την Ξάνθη στα Πηγάδια, όπου αναμένεται να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν στο προχθεσινό ματς με την Ντιναμό στην Τιφλίδα για τα πλέι οφ του Europa League.

Όλα δείχνουν ότι στη σημερινή αναμέτρηση θα παίξουν οι Κάνιας, Μπίσεσβαρ και Περέιρα, οι οποίοι μπήκαν ως αλλαγή στο παιχνίδι με τους Γεωργιανούς και ο Βαρέλα που ανεβάζει ρυθμό και ενδέχεται να παίξει ως βασικός στον επαναληπτικό, την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα.

Την αποστολή αποτελούν οι Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Γιαννούλης, Κίτσιου, Πούγγουρας, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Πέλκας, Ζάιρο, Κοροβέσης, Περέιρα, Κουλούρης, Δεληγιαννίδης, Ματθαίου και Κυριλλίδης.

Οι «ασπρόμαυροι» θα αναχωρήσουν στις 11:30 το πρωί από τη συμπρωτεύουσα με προορισμό την Ξάνθη και η φιλική αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:00 (χωρίς τηλεοπτική μετάδοση), με γενική είσοδο 8€.

Πηγή: sport-fm.gr