Καυγάς για τους Αντιδημάρχους την ώρα που ο κόσμος στα Άβδηρα δεν έχει που την κεφαλή κλίνε.

 

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος.

Θέμα για κλάματα και γέλια συνάμα, προκαλεί ο καυγάς μεταξύ της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης του Δήμου Αβδήρων γιατί τάχα μου λέει, ο δήμαρχος παραίτησε τους Αντιδημάρχους του παράνομα και όχι στον προβλεπόμενο χρόνο που ορίζει ο Καλλικράτης και είναι  μεγάλος ο πόνος. Τάχα μου λέει, οι Αντιδήμαρχοι δεν πρόλαβαν να εκπαιδευτούν και να προσφέρουν στην κοινωνία των Αβδήρων.

Κοινώς πιάσε το αυγό και κούρεφτο που λέει και ο σοφός λαός.

Δηλαδή για να καταλάβουμε τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης έπρεπε οι Αντιδήμαρχοι του δήμου Αβδήρων να καθίσουν 2,5 χρόνια και σε αυτό το χρονικό διάστημα θα προλάβαιναν και να μάθουν αλλά και να προσφέρουν στην κοινωνία.

Μία κοινωνία που δεν ξέρει που την κεφαλή κλίνε από την δύσκολη καθημερινότητα.

Μία κοινωνία που έχει μπροστά της διοικήσεις στον δήμο διαχρονικά οι οποίες απλά διαχειρίζονται κάποιες καταστάσεις στηριζόμενες από μέσα ενημέρωσης με ότι αυτό σημαίνει για τον “κόπο” τους φυσικά.

Μία κοινωνία που βλέπει τις επιχειρήσεις όπως το κάμπινγκ και τα λουτρά κλειστά, όπου έβγαζαν ψωμάκι δεκάδες οικογένειες.

Μία κοινωνία που πληρώνει για να ποτίσει τα χωράφια της ακριβό νερό.

Μία κοινωνία που βλέπει τα ζεστά νερά να χύνονται αναξιοποίητα στην θάλασσα.

Μία κοινωνία που βλέπει αναξιοποίητα τα φύκια του Πόρτο Λάγος, μαζί με το υποβαθμισμένο του λιμάνι όπου παίχτηκαν πάνω στα νερά του πολιτικά παιγνίδια από τους ντόπιους βουλευτές, σε συνεννόηση με τους δημάρχους των Αβδήρων.

Μία κοινωνία που βλέπει ξενοδοχειακές μονάδες να κλείνουν γιατί οι δήμαρχοι μέχρι τώρα δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν το οικονομικό τους όπλο, τις παραλίες.

Και η συμπολίτευση με την αντιπολίτευση καυγαδίζουν σε ξένο αχυρώνα αν οι αντιδήμαρχοι θα πάρουν μερικά μηνιάτικα παραπάνω.

Αυτοί είμαστε, ο κόσμος καίγεται και η Μαριώ χτενίζεται.

xasapis