Ανεβάζουν τον … πολιτικό πυρετό τα κουνούπια

Με αφορμή τον διαγωνισμό για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην Περιφέρεια ΑΜΘ ξέσπασε σκληρή πολιτική κόντρα  μεταξύ του Περιφερειάρχη Χ. Μέτιου και του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Φ. Καραλίδη.

Ο διαγωνισμός αφορά την διετία 2017 έως και 2019 και φυσικά το αφήγημα είναι το ίδιο. Ο μεν πρώτος λέει ότι αυτός ο διαγωνισμός συμφέρει στην Περιφέρεια ενώ ο Καραλίδης βάζει σαν επιχείρημα το μικρό ποσοστό της έκπτωσης που επιτεύχθηκε στις προηγούμενες διαδικασίες και λόγω αποκλεισμού και άλλων υποψηφίων.

Τα επιχειρήματα και των δύο στους απλούς πολίτες ακούγονται λογικά όμως δεν είναι αυτοί που θα κρίνουν τα διάφορα διαδικαστικά θέματα.

Οι πολίτες και οι επαγγελματίες της ΑΜΘ θέλουν να γνωρίζουν αν φέτος δεν θα τους φάνε τα κουνούπια.

Άρα οι πολιτικοί άνδρες αυτού του τόπου θα πρέπει να κατανοήσουν ότι αυτές οι διαδικασίες έπρεπε να είχαν ξεκινήσει το 2016 και την εποχή -άνοιξη του 2017, η διαγωνιστική διαδικασία έπρεπε να ήταν τελειωμένη.

Θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα οι δύο άνδρες γιατί έτσι όπως το ακούμε εμείς οι πολίτες το παραμύθι, βλέπουμε ότι φέτος θα μας φάνε τα κουνούπια και ο ιός του Νείλου όπου μπορεί να θρηνήσουμε θύματα, δεν είναι μακρυά.

Μπορεί όλη η ιστορία να έχει πολιτικό σασπένς, όμως δεν φέρνει αποτέλεσμα.

Λοιπόν βάλτε τα κεφάλια κάτω και αυτή η ιστορία δεν προσφέρετε καθόλου για πολιτικό “μουχαμπέτι”.