Α. Αντωνιάδης: «Ξευτίλα. Το όλο ΠΑΣΟΚ τρέχει πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ»

 

Καυστικότατος ο γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙ.ΝΑΛ στην Ξάνθη Α. Αντωνιάδης όπου σε ανάρτηση του στο facebook στέκεται επικριτικά και καυστικά απέναντι στην συνεργασία του Β. Τσολακίδη υποψηφίου Δημάρχου Αβδήρων  για την κοινή κάθοδο με τον  ΣΥΡΙΖΑ για την διεκδίκηση του δήμου Αβδήρων στις εκλογές του Μαίου.

Δεν πρέπει να ξεφεύγει της προσοχής ότι αυτή η καυστική ανάρτηση του Α. Αντωνιάδη, στέλνει σαφές μήνυμα και στην παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου όπου ακούστηκε στην “πιάτσα” ότι θα υπάρξει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ την δεύτερη Κυριακή.

“Η Ξάνθη είναι ο μοναδικός νομός στην Β. Ελλάδα που συνεχίζει ακόμα να ασχολείται και να δίνει αξία, στο τυχοδιωκτικό κόμμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ. Όταν σε άλλους νομούς ντρέπονται να κυκλοφορήσουν στο δρόμο πλέον, οι βουλευτές και τα στελέχη τους με την τεράστια ανακολουθία λόγων και έργων και την συμφωνία των Πρεσπών, δεν ξεμυτίζουν από τα γραφεία τους, εμείς εδώ κάνουμε συνεργασίες, μιλάμε για υπολογίσιμες δυνάμεις και άλλες τέτοιες κοινές ηλιθιότητες. Η νομή της εξουσίας η ή έλλειψη αυτής, δημιουργεί πολιτικές και κοινωνικές παραισθήσεις. Στις κάλπες, θα υπάρχει απότομη προσγείωση”. ανέφερε σε δημοσίευση του στο fb.

Να κλαις, να γελάς, τι να προλάβεις να κάνεις σε αυτές τις εκλογές. Δεν έχει τελειωμό ο πολιτικός ευτελισμός στο νομό Ξάνθης, όπου το όλο το ΠΑΣΟΚ τρέχει πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τους τελευταίους δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς, από μπακλαβάδες επαναστάτες, αστικοποιήθηκαν πολιτικά και απολαμβάνουν τα καλά της χαλαρής μνήμης των ψηφοφόρων.

Το ΠΑΣΟΚ όμως, καθημερινά ξεφτιλίζετε πολιτικά και έχει το θράσος να απαιτεί τους πρώην ψηφοφόρους του να επιστρέψουν. Και αναρωτιέται κανείς, αν είναι να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ γιατί να επιστρέψουν ΠΑΣΟΚ και να ψηφίσουν έμμεσα, ψηφίζουν άμεσα ΣΥΡΙΖΑ και του μένουν και πιστοί.

Έτσι και στα Άβδηρα, ο Βασίλης Τσολακίδης , γνήσιος ΠΑΣΟΚΟΣ κατά δηλώσεις και πορεία, αγκαλιάζεται με ΣΥΡΙΖΑ και κατεβαίνουν από κοινού για να διεκδικήσουν τον Δήμο.

Το μόνο που μένει, είναι να βγάλει μια ανακοίνωση ότι αυτό συμβαίνει για να σταματήσουν τον Φασισμό