Είναι πολλά που ακούγονται στα διάφορα πολιτικά στέκια της Ξάνθης μετά την ορκωμοσία του Ηλία Βασιλούδη και των υπολοίπων και έχει μία βάση.
Δεν γνωρίζω αν το περιβάλλον του Η. Βασιλούδη το διέρρευσε επίτηδες για να του δώσει προσοχή ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, αλλά ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό.
Αυτό που ακούγεται ότι ο Ηλίας Βασιλούδης διεκδικεί την αρχηγεία της παράταξης ούτως ώστε, σε βάθος χρόνου, να στηριχθεί η παράταξη από το κυβερνών κόμμα.
Με δεδομένες τις αριστερές καταβολές του δημοτικού συμβούλου, είναι ποιο εύκολο να προσεταιριστεί ο Σύριζα την «προοδευτική» παράταξη παρά το ΠΑΣΟΚ που μετά το τελευταίο εκλογικό αποτέλεσμα στην Ξάνθη, ίσως δεν μπορεί λόγω των «πενιχρών» και κατακερματισμένων δυνάμεων του να στηρίξει την «Κοινωνία Δημοτών».
Το θέμα είναι ότι ο Βασιλούδης δεν έκρυψε ποτέ τις αριστερές του καταβολές και την επιθυμία του να ηγηθεί της παράταξης, αν θα «κολλήσει» την παράταξη δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ για να απολαύσει την διοίκηση του δήμου, δεν το γνωρίζω, αλλά ο κόσμος λέει πολλά.