Αποστολή μας είναι να δώσουμε στους εκπαιδευόμενους την σωστή θεωρητική κατάρτιση, κυρίως όμως μας ενδιαφέρει η εκπαιδευόμενοι από εμάς, να μάθουν τα θέματα της ασφαλούς οδήγησης και κυρίως την σωστή οδηγική συμπεριφορά στον δρόμο που  ούτως ώστε όταν βρεθούν,  με την άδεια οδήγησης, να κινούνται με ασφάλεια οι ίδιοι, αλλά παράλληλα χωρίς να προκαλέσουν δυσκολίες στους άλλους οδηγούς, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που θα συναντήσουν κατά την διάρκεια της κίνησης τους.

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο αποτέλεσμα της εκπαίδευσης για ασφαλή οδήγηση. Άρα όλους αυτούς τους νέους οδηγούς θα τους συναντήσουμε και εμείς οι ίδιοι στο δρόμο, πράγμα που σημαίνει για την Σχολή μας,  ότι η οδηγική τους συμπεριφορά πρέπει να είναι αυτή που διδάσκονται στην σχολή μας.

Έχουμε επενδύσει στις σύγχρονες εκπαιδευτικές εφαρμογές.

Παρέχουμε πλήρη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στα διπλώματα όλων των κατηγοριών για να μπορεί ο νέος οδηγός να αποκτήσει ουσιαστική  οδηγική συμπεριφορά  και όχι απλά να είναι κάτοχος ενός διπλώματος που τυπικά θα του δίνει το δικαίωμα να οδηγεί στους δρόμους.

Οι αίθουσες μας κλιματίζονται και διαθέτουν έντυπο και οπτικοακουστικό εξοπλισμό που δίνει την δυνατότητα στον υποψήφιο οδηγό να κατανοήσει πλήρως την συμμασία της ασφαλούς οδήγησης.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Β κατηγορίας, μοτοσυκλέτας ΑΜ, Α1, Α2, Α.

Άδεια οδήγησης C,D,CE – Π.Ε.Ι. (Αρχικής επιμόρφωσης), Σεμινάρια Π.Ε.Ι.(Περιοδικής Επιμόρφωσης),

Αναθεωρήσεις – Αντικατάστασης διπλωμάτων.