Υπεγράφη σήμερα χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ύψους 223 χιλ. ευρώ προς την ΚΤΥΠ για την εκπόνηση των μελετών του Ειδικού και Μουσικού Σχολείου Ξάνθης, οι οποίες προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο, όπως γνωστοποίησε ο βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης.
Ο κ. Τσιλιγγίρης ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα, τον Πρόεδρο Τιμολέων Κατσίπο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Αθανάσιο Γάνναρη της ΚΤΥΠ για την συμπαράσταση και στήριξη τους στην υλοποίηση του πολυπόθητου αυτού έργου για τον νομό μας.
Και εκεί που αναρωτιέσαι αν ο κυβερνητικός βουλευτής της Ξανθης υπάρχει τσούπ ….

Σχόλιο: Και εκεί που αναρωτιέσαι αν ο κυβερνητικός βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης είναι παρόντας ξαφνικά, με μία ανάρτηση του στο facebook, μαθαίνεις ότι ο άνθρωπος κοπιάζει για τον τόπο του, τον πονάει και παλεύει νυχθημερόν για να ευχαριστήσει τους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτακη που δίνουν 230,000 ευρώ για να χτιστεί το νέο Μουσικό και Ειδικό σχολείο της Ξάνθης.

Μάλιστα ο κυβερνητικός βουλευτής Σ. Τσιλιγγιρης κοπίασε για να ευχαριστήσει τον κ. Υπουργό και επιβεβαιώνει την παρουσία του.
Όσο για το Μουσικό και Ειδικό Σχολείο που θα κτισθεί, πότε θα κτισθεί και πότε θα λειτουργήσει, αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον βουλευτή Σ. Τσιλιγγιρη.
Συμμασία έχει η φωτογραφία με τον Υπουργό.