ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

-Πανηγυρική αθώωση του Δήμαρχου Τοπείρου Θ. Μίχογλου από το 3μελές Πλημ/κείο Ξάνθης για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Νέα πανηγυρική αθώωση του Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου από το Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Αναλυτικότερα:

Πανηγυρικά αθώο κήρυξε  το Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου για το αδίκημα της Παράβασης Καθήκοντος, σε μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον γυναίκα υπάλληλος του Δήμου την οποία είχε μετακινήσει εσωτερικά στο ίδιο τμήμα αλλά σε άλλο πόστο.

Σημειώνεται ότι επί 4-5 και πλέον χρόνια σύζυγος της συγκεκριμένης υπαλλήλου  συκοφαντούσε τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου και διέδιδε ότι θα τον βάλει….φυλακή!!!

Το πρωί της Τρίτης ωστόσο   το Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης είχε εντελώς αντίθετη άποψη, αθωώνοντας πανηγυρικά τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Για μια ακόμη φορά η λάσπη κατά του Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου έγινε μπούμερανγκ εναντίον των συκοφαντών του και επέστρεψε εναντίον τους!!!

ΔΗΛΩΣΗ  ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΘΩΜΑ ΜΙΧΟΓΛΟΥ

 

Μετά την πανηγυρική αθώωσή του ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλον αυτόν τον κόσμο που με τα αμέτρητα τηλεφωνήματα/μηνύματα τους εξέφρασαν την στήριξη και την αγάπη τους προς εμένα και την οικογένεια μου.

Η απίστευτη, τραγελαφική συκοφαντία και λάσπη που δέχθηκα τον τελευταίο καιρό από ανθρώπους που θέλοντας να με χτυπήσουν πολιτικά, δημιούργησαν και διέδωσαν μυθοπλασίες και ιστορίες που μόνο δύναμη μπορούν να μου δώσουν, ώστε να συνεχίσω το έργο που υποσχέθηκα στους δημότες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους».

Για την ιστορία και πάντοτε σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο δήμαρχος Τοπείρου χρειάστηκε κατόπιν αιτήσεως των αρμοδίων αντιδημάρχων επιπλέον προσωπικό στα τμήματα που εργαζόταν στο πράσινο. Η εν λόγο κυρία και μηνύτρια εργαζόταν σε κάποιο τμήμα των τεχνικών υπηρεσιών με την ειδικότητα του βοηθού οικοδόμου έχοντας παράλληλα υψηλό ποσοστό αναπηρίας.

Ο δήμαρχος αναγκάστηκε μετά από τρείς νομικές εισηγήσεις να την μετακινήσει μέσα στο τμήμα (εσωτερική μετακίνηση) που ήδη υπηρετούσε προκειμένου να στηριχτεί  το τμήμα πρασίνου κάτι που σήμαινε ότι η εν λόγω υπάλληλος θα εργαζόταν εντός των οικισμών και εκτός εγκαταστάσεων των Τεχνικών Υπηρεσιών και αυτό προφανώς «πείραξε» τον σύζυγο γιατί πίστευε ότι ο κόσμος μέσα στα βάσανα του θα «κουτσομπόλευε» την γυναίκα του που εργαζόταν «εκτός των τειχών».

Όμως με την εσωτερική μετακίνηση, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να της μειωθεί ο χρόνος εργασίας κατά μιάμιση ώρα αλλά και να αυξηθούν κατά ένα μέρος οι αποδοχές της.

Ο σύζυγος της μηνύτριας, ο οποίος ήταν παλαιότερα και πρόεδρος τοπικού σε οικισμό του δήμου Τοπείρου, και εν ενεργεία δημόσιος υπάλληλος προφανώς εξανέστη που η σύζυγός του έφυγε από το «γραφείο» και γενικά από ένα εργασιακό περιβάλλον όπου οι συγχωριανοί γνώριζαν  και ο ίδιος θεωρούσε ότι τον “ανέβαζε” στα μάτια των συγχωριανών του.

Από ότι συλλέγουμε πληροφοριακά ο σύζυγος εξανέστη, άρχισε να κατηγορεί τον δήμαρχο διαδίδοντας ότι θα τον πάει φυλακή γιατί μετακίνησε την σύζυγό του σε άλλο πόστο και ότι παράβηκε το καθήκον του.

Με τα πολλά, το θέμα έφτασε στην δικαιοσύνη  με κατηγορούμενο τον δήμαρχο Θ. Μίχογλου για παράβαση καθήκοντος και η αναφορά του συζύγου την ώρα της δίκης για το κουτσομπολιό που γινόταν από συγχωριανούς του εξ αιτίας της μετακίνησης σε υποδεέστερη εργασία  της γυναίκας του, σύμφωνα με εκτιμήσεις νομικών,  ήταν η αφορμή για να δουν οι δικαστές όλη την υπόθεση με το πρίσμα της αυστηρότητας που πρέπει μεν να προστατεύει τον εργαζόμενο αλλά, πρέπει όμως  να αποδίδεται και η δικαιοσύνη.

Αυτό είχε σαν αφορμή την πανηγυρική αθώωση του δημάρχου Θ. Μίχογλου και όπως μαθαίνουμε επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του.