Απεβίωσε ο Περιφερειακός σύμβουλος ΑΜΘ Χ. Τρέλης

Για τον θάνατο του το τοπικό και Περιφερειακό ΚΚΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων αναφέρει.

ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΡΕΛΛΗ

Αποχαιρετάμε το στέλεχος του ΚΚΕ που από μικρή ηλικία και ως τα στερνά του αφιέρωσε τη ζωή του στην υπόθεση της κοινωνικής απελευθέρωσης με την πολιτική του Κόμματος, σύντροφο που όπως σε όλη του την κομματική ζωή έτσι και μέχρι τις τελευταίες αυτές μέρες διακρινόταν από την ανησυχία για την πρόοδο της κομματικής δουλειάς, για να γίνουμε όλοι μας αποτελεσματικότεροι στην υλοποίηση των αποφάσεων.

Ο σ. Χρήστος Τρέλλης, παιδί πολύτεκνης αγροτικής οικογένειας, γεννήθηκε το 1954 στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας, ο πατέρας του συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση μέσα από τις γραμμές του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ και φυλακίστηκε για δύο χρόνια.

Ο σ. Χρήστος σπούδασε στη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ, εργάστηκε ως γεωπόνος, και από νεαρή ηλικία, με την πτώση της Χούντας, εντάχθηκε στο κίνημα της νεολαίας και το 1977 οργανώθηκε στην ΚΝΕ και το ΚΚΕ, το οποίο υπηρέτησε με αίσθημα προσφοράς ως το τέλος της ζωής του.

Η Ε.Π. ΑΜΘ και η ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στην σύζυγο του συντρόφισσα Φανή, τους δύο γιούς του συντρόφους Γιάννη και Αποστόλη, καθώς και σε όλους τους οικείους του.

Η πολιτική κηδεία του συντρόφου Χρήστου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Γενάρη στις 12μμ στα Β΄ κοιμητήρια Αλεξανδρούπολης. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το ΚΚΕ.