ΚΑΙ … ΟΛΙΓΟΝ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ

Βέβαια, πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα.
Κάτι τέτοιο έγινε και με τον κυβερνητικό βουλευτή Σ. Τσιλιγγίρη ο οποίος σε ανάρτηση αυτοδιαφήμισης του, αναφέρει ότι επισκέφθηκε τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης Ν. Δένδια.

Και τι μου είπανε κάποιοι καλοθελητές. «Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι ο βουλευτής επισκέφθηκε τον Δένδια για τα προβλήματα της Ξάνθης»;
-Γιατί άλλο θα πήγαινε ένας κυβερνητικός βουλευτής στον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, του είπα εγώ.
-Είσαι βαθιά νυχτωμένος, μου λέει.
-Γιατί βρε του λέω, είμαι βαθιά νυχτωμένος;
-Για τα ρουσφέτια βρε πήγε στον Υπουργό. Λίγο με την αλλαγή της διοίκησης, λίγο με το μεσανατολικό, λίγο με τις ασκήσεις με τους Αμερικάνους, έμειναν οι μεταθέσεις πίσω. Για αυτό πήγε ο βουλευτής Τσιλιγγίρης στον Υπουργό. Σιγά μη καιγόταν για την Ξάνθη, για τα κέντρα εκπαίδευσης που κλείνουν και στερούν κόσμο από την Ξάνθη και από την τοπική αγορά μεροκάματο. Για να τακτοποιήσει ρουσφέτια που έμειναν πίσω πήγε στον Δένδια.
Τι να πω… για να το λέει ο άνθρωπος που είναι και μέσα στα πράγματα, κάτι θα ξέρει. Πάντως εγώ δεν ήμουν στην συνάντηση και δεν μπορώ να βάλω το χέρι στην φωτιά.
Από την άλλη πάλι σκέφτομαι, 1000 σταυροί παραπάνω, πώς βρέθηκαν στο δισάκι του; Άρα έταξε λαγούς με πετραχήλια και να που τώρα ήρθε η ώρα να ξοφλήσει σιγά σιγά τα πολιτικά του χρέη. Ο οποίος, όπως μαθαίνω Σ. Τσιλιγγίρης, μου λένε οι κοντινοί του θα ξαναείναι υποψήφιος βουλευτής την άλλη τετραετία, ανεξάρτητα αν δήλωσε ότι για τελευταία χρονιά κατεβαίνει υποψήφιος.
Να αυτά κάνει και λέει και δεν τον πιστεύει κανένας.