Όχι στους επαγγελματίες – Μισθοφόρους – ψηφοφόρους της Ξάνθης

Μέχρι τώρα, όλοι λέγαμε, ότι το Δροσερό βγάζει δήμαρχο γιατί οι Ξανθιώτες, του αστικού ιστού, για έναν περίεργο λόγο, δεν πάνε να ψηφίσουν και άρα ορθά το Δροσερό εκλέγει τον δήμαρχο της Ξάνθης.

Και για να μην βαυκαλιζόμαστε, ορθά το Δροσερό, ως επαγγελματίες ψηφοφόροι, εκλέγουν δήμαρχο.

Δεν έχω σαφή στοιχεία του ποσοστού συμμετοχής των συνοικούντων  συνδημοτών μας, αλλά εκτιμώ ότι θα πρέπει να κυμαίνεται αν όχι στο 100%, περίπου εκεί γύρω.

Και ας μη μιλήσουμε για το κίνητρο το οποίον ναι μεν είναι παράνομο και το λοιδορούν και το κριτικάρουν οι Ξανθιώτες του καναπέ, και όσο και αν δεν μας αρέσει, είναι ένα κίνητρο.

Άρα οι επαγγελματίες – μισθοφόροι- ψηφοφόροι της Ξάνθης, εκλέγουν τον δήμαρχο της πόλης και καθορίζουν εν πολλοίς την τύχη και το μέλλων των Ξανθιωτών.

Μην λησμονούμε ότι οι μισθοφόροι, δεν έχουν ούτε πατρίδα, ούτε ιδανικά. Για αυτούς πατρίδα και ιδανικά είναι το χρήμα.

Αλήθεια, οι Ξανθιώτες του καναπέ, ποιο ακριβώς κίνητρο θέλουν για να πάνε στην κάλπη και να ψηφίσουν όποιον  θέλουν. Μήπως να φέρουμε την κάλπη στο σπίτι τους, μπροστά στον καναπέ τους;

Για αυτό λοιπόν είναι καλό να σκεφτούμε πώς θα γλυτώσουμε την πόλη από τους επαγγελματίες – μισθοφόρους – ψηφοφόρους, γιατί κακά τα ψέματα όσο εμείς καθόμαστε στον καναπέ και δεν ψηφίζουμε άλλο τόσο «ανεβαίνει» το χρηματιστήριο της ψήφου στο Δροσερό.

Μπορεί στην θεωρεία οι μη συμμετέχοντες στα κοινά Ξανθιώτες ψηφοφόροι, να «επιτελούν» ένα κοινωνικό έργο απέχοντας και δίνοντας την ευκαιρία στους Δροσερίτες να βγάλουν ένα «μεροκάματο», όμως υποδουλώνουν το μέλλων των παιδιών μας.

Και αν οι νέοι ψηφοφόροι δεν έχουν παιδιά και οικογένεια, κάποια στιγμή αν θέλει ο Θεός θα δημιουργήσουν, τότε όλοι θα αναρωτιούνται πώς Δροσεροποιήθηκε η Ξάνθη, αλλά θα είναι αργά.

Πριν λοιπόν είναι αργά, ας μαζέψουμε τα ποδαράκια μας, να πάμε μέχρι την κάλπη πριν η Ξάνθη Δροσεροποιηθεί και αποθρασυνθεί περαιτέρω … τότε είναι που θα δούμε να στήνονται γλέντια στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης που θα κρατούν μέρες, βδομάδες, μήνες  και να είσθε βέβαιοι ότι αυτό θα είναι το λιγότερο κακό που μπορεί να βρει την Ξάνθη.

Α.Π.