ΠΑΡΑ – ΕΚΛΟΓΙΚΑ

Άσε που μόλις πήγε ο Στράτος στην Σχολή της Αστυνομίας που μετατράπηκε σε μία νύχτα  κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών για να ενημερωθεί, ο Τσέπελης, την άλλη μέρα  για να μην πάει στην Σχολή που πήγε ο Στράτος, πήγε λέει επίσημα στον Αστυνομικό Διευθυντή για επίσκεψη και τι συζήτησε λέτε;  Πώς θα ανοίξει η Αστυνομική Σχολή.

Γιατί δεν ρώταγε τον φίλο του τον βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη που ελέγχει την κατάσταση και αν δεν άνοιξε μέχρι τις εκλογές μη σκιάζεστε… θα ανοίξει στις άλλες εκλογές που θα είναι δήμαρχος ο Τσέπελης.

Γιατι όποιος πιστεύει ότι δήμαρχος στην πόλη μας ήταν ο Τσέπελης πλανάται πλάνη οικτρα.

Δήμαρχος ήταν οι απευθείας αναθέσεις, τα ντίλ με επαγγελματίες της αρεσκείας του και κατά προτίμηση από άλλες πόλεις για να μην τους μαθαίνουμε εδώ στην Ξάνθη, δήμαρχος ήταν το DEP που χάριζε φώτα στο κολυμβητήριο και μηχανές οξυγόνου στην D διοικήτρια του νοσοκομείου της Ξάνθης που πλήρωσαν οι Ξανθιώτες και που δεν δούλεψε ποτέ. Οι φωτογραφίες όμως φωτογραφίες.

Και όσο για τους καθαρόαιμους επαγγελματίες της Ξάνθης, που άνοιγαν δουλειά με τον δήμο μέσω διαγωνισμών και επειδή δεν μπορούσε κανείς να  «πειράξει» τους διαγωνισμούς, για να πάρουν τα λεφτά τους από τον δήμο Τσέπελη έπρεπε να πάνε στα δικαστήρια.

Αμ το άλλο το μάθατε για το Δημοτικό πάρκινγκ, που κατάντησε το γιοφύρι της Άρτας;

Μη στεναχωριέστε, μόλις γίνει δήμαρχος ο Τσέπελης, θα το ανοίξει μέσα σε ένα μήνα.

Τώρα βέβαια θα μου πείτε το ίδιο είπε πριν από 4 χρόνια αλλά, μη δίνεται σημασία Τσέπελης είναι αυτός ότι θέλει λέει.

 

Ακούσαμε τον δήμαρχο Τσέπελη, μόλις εκλέχθηκε πριν από 4 χρόνια, να λέει ότι από τον πρώτο μήνα θα ανοίξει το δημοτικό πάρκινγκ. Πέρασαν 4 χρόνια και το δημοτικό πάρκινγκ παραμένει κλειστό για να θυμίζει στους διοικούντες την αδυναμία  να λύσουν προβλήματα που αφορούν άμεσα την καθημερινότητα των δημοτών. Όχι ότι είχε κάποιο ζόρι ο Τσέπελης αφού και ΙΧΕ αυτοκίνητο είχε για τις προσωπικές του στιγμές και ΙΧ πάρκινγκ είχε κατά Χρύσα μεριά οπότε … λέμε για να λέμε

Δεν ξέρω τι λέει η παρέα του Τσέπελη για το δημοτικό πάρκινγκ, αλλά οι Ξανθιώτες λένε ή γκρεμίστε το ή κάντε το πάρκινγκ και αφού επί τέσσερα χρόνια δεν έγινε πάρκινγκ κάντε το ένα θησαυροφυλάκιο για να μαζευτούν όλα τα ΘΑ… του Τσέπελη  που ακούσαμε τα 4 χρόνια που είναι στην διοίκηση και κλείστε τα μέσα. Που ξέρεις στην μετά θάνατο ζωή, μπορεί να γίνουν και Μπεστ Σέλερ.

Πάντως το πιο καλό το είπε σε συνέντευξη του σε μένα ο υποψήφιος σύμβουλος Σίμος Συμεωνίδης. Έκανε τρείς επισημάνσεις α και να μην ξεχάσω και την τέταρτη που λέει ότι ο σύλλογος μοτοσικλετιστών θα πήγαινε ταξίδι στην Κάτω Ιταλία στα Ελληνόφωνα χωριά και ο δήμαρχος Τσέπελης δεν είχε να τους δώσει ένα λεύκωμα της Ξάνθης να το πάνε στους Ξεχασμένους από την Ελλάδα, Έλληνες της Νοτίου Ιταλίας.

Όχι ότι δεν το σκέφτηκε ο ερίφης, αλλά βλέπεις η κολλητή του εφημερίδα που πήρε ένα σκασμό λεφτά από τα λεφτά των Ξανθιωτών, για να κάνει το λεύκωμα, το καθυστερούσε λιγάκι. Άλλωστε,  το φύλαγε λέει ο δήμαρχος, για να το παρουσιάσει  για την μεγάλη γιορτή της Ξάνθης, την απελευθέρωσή της. Βέβαια ποιο μπροστά απελευθέρωσε ένα «γκιουζελίμ» κονδύλι, με απευθείας ανάθεση κοντά 40 χιλιάρικα για το περιβόητο λεύκωμα… στην γνωστή «κολλητή» εφημερίδα άλλο πράμα. Σημασία βέβαια έχει ότι η αποστολή των Ξανθιωτών μοτοσικλετιστών στην Ξεχασμένη από την Ελλάδα, παλιά Ελλάδα στα Νότια της Ιταλίας, έμειναν  χωρίς το λεύκωμα.

Και ξαναγυρνάμε στην κουβέντα που είχαμε με τον φίλο μας τον Σίμο Συμεωνίδη και τι μας είπε. Ότι υπάρχουν κάδοι που αν γεμίσουν με απορρίμματα, σε ειδοποιούν και πας και τους αδειάζεις και έτσι δεν έχεις εκατό φορτηγά στου δρόμους της Ξάνθης να περνάν από όλα τα σημεία της πόλης και είναι δεν είναι γεμάτοι από απορρίμματα οι κάδοι, τα φορτηγά καίνε πετρέλαια, παθαίνουν βλάβες, άντε και κανένα ατυχηματάκη από διερχόμενο οδηγό και τα έξοδα πάνε σύννεφο. Σιγά τα αυγά. Εδώ πέταξε ο Τσέπελης τόνους χαρτονομίσματα στους κολλητούς, σε λίγους τόνους πετρέλαιο κίνησης θα σταματούσε;

Έλα όμως που ενώ χαλάει το πετρέλαιο στα δημοτικά αυτοκίνητα, οι προμηθευτές του δήμου για να πάρουν τα λεφτά τους πρέπει να πάνε στα δικαστήρια τον δήμο για να πληρωθούν. Πλήρωνε κατακαημένε Ξανθιώτη κερατιάτικα.

Πάντως, πρέπει να το ομολογήσω και αναρωτιέμαι πώς του ξέφυγαν οι έξυπνοι κάδοι του Φανουράκη που ήθελε να μας «φορτώσει» ένα «έξυπνο» πρόγραμμα ηλεκτρονικού ελέγχου ελεγχόμενους στάθμευσης,  το οποίο επί δημαρχίας Δημαρχόπουλου, αυτό το πρόγραμμα κόστιζε 80.000 ευρώ και μόλις ανέλαβε ο Φανουράκης το βρήκε στην Κρήτη παρακαλώ, με μόλις 1 εκατομμύριο 300.000 ευρώ. Τζάμπα πράγμα δηλαδή και μάλιστα, τότε, μας έλεγε, ότι εμείς σαν πόλη, θα είμασταν οι πρώτοι που θα το δοκιμάζαμε και έτσι φτηνά την γλυτώσαμε.

Τώρα που «χάλασε» η δουλειά και δεν έγινε το ντίλ… δεν ξέρω να σας πω μα την Παναγιά, εκείνο όμως που έφτασε στα αυτιά μου είναι ότι «παραλής» υποψήφιος δήμαρχος  «έχωσε» σε υποψήφιο συνδυασμό 50.000 χιλιάρικα σε ευρώ για να κατέβει στις εκλογές για να την «σπάσει» στον Στράτο.

Εντάξει δεν ήμανε μπροστά και ούτε παίρνω όρκο αλλά που να ξέρεις ….

Αμ το τελευταίο το μάθατε;

Ξέρετε πόσο πήγε ψήφος και ευρώπουλο την πρώτη Κυριακή;

Ψήφος και 20ευρω αν ήσουν δικός του, 50ευρω αν ήσουν του Σάββα και 100ευρω αν ήσουν  του Στράτου…

Δεν ξέρω πόσο θα πάει το «μαλλί» την δεύτερη Κυριακή, αλλά στην πρώτη τα «σπάει» και πάλι λέω ότι δεν ήμανε μπροστά και ότι ακούω λέω.

Αλήθεια ψέματα θα σας γελάσω.

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Θα μας πει η δημοτική αρχή γιατί επί 4 χρόνια κρατούσε κλειστά τα παρκόμετρα – ελεγχόμενη στάθμευση – Πόσα λεφτά έχασε ο δήμος Ξάνθης από αυτή την «μαγκιά» του δημάρχου;

Έβαλε από την τσέπη του τα χρήματα που έχασαν τα ταμεία του δήμου;

Άραγε ποιος πρέπει να στείλει τον Μ. Τσέπελη στον εισαγγελέα για απολεσθέντα  έσοδα των δημοτών;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΟΥ ΞΑΝΘΙΣΤΑΝ.

Αμ το άλλο… μόλις πήγε ο Σάββας στα Κιμμέρια να μιλήσει και μάζεψε αρκετό κόσμο είναι η αλήθεια, την άλλη μέρα πρωί πρωί ο Τσέπελης άσφαλτο στους δρόμους των Κιμερίων. Δεν έχει καμία σημασία αν την  περίμεναν 4 χρόνια στο χωριό. Σημασία έχει ότι η άσφαλτος ήρθε.

Α.Π.