Η ανεύθυνη Τοπική Αυτοδιοίκηση, αιτία για την επικίνδυνη φωτιά που ξέσπασε δίπλα από την Εθνική οδό Ξάνθης -Λάγους

16 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΕ 6 ΟΧΗΜΑΤΑ ΡΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ – ΑΠΟΣΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Ανεύθυνος οδηγός, πιθανόν, να έριξε το τσιγάρο του και να μετέτρεψε  σε πύρινη κόλαση τον τόπο.

Η σημερινή φωτιά αποδεικνύει περίτρανα, ότι η τοπική αυτοδιοίκηση, δεν κάνει την δουλειά της σωστά και αν υπήρχαν σοβαρές εισαγγελικές αρχές στην Ξάνθη, θα έπρεπε να είχαν «πιάσει» από το αυτί Δημάρχους και Περιφερειάρχες και να τους καθίσουν στο σκαμνί.

Δεν είναι δυνατόν δίπλα από την Εθνική οδό περίπου στο δεύτερο χιλιόμετρο Ξάνθης Λάγους, να υπάρχουν κοινόχρηστοι και ιδιωτικοί χώροι χωρίς να έχουν φροντίσει οι υπεύθυνοι της αυτοδιοίκηση 1ου και 2ου βαθμού να καθαριστούν τα εγκαταλελειμμένα οικόπεδα και κοινόχρηστοι χώροι από τα ξερά χόρτα και τις αγριάδες.

Σήμερα οι συνθήκες ήταν ιδανικές λόγω του αέρα  για να επεκταθεί η φωτιά και να κάψει αγροτικές κατοικίες, βενζινάδικα και επιχειρήσεις στο καυτό της διάβα.

Ευτυχώς που τα αντανακλαστικά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεσα και η φωτιά εκδηλώθηκε σε μία περιοχή κοντά στην πόλη και οι πυροσβέστες, έκαναν καλά και γρήγορα την δουλειά τους.

Διαφορετικά για μία ακόμη φορά οι πολίτες της Ξάνθης θα έριχναν μαύρο δάκρυ σε πιθανά θύματα και περιουσίες που με κόπο απέκτησαν.

Είναι ανάγκη επιτέλους οι εισαγγελικές αρχές του τόπου, να προστατεύσουν τις ζωές των Ξανθιωτών και τις περιουσίες τους από την εγκληματική αδιαφορία των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι βολεμένοι στον θρόνο τους, για το μόνο που ενδιαφέρονται, είναι η επανεκλογή τους.

ΑΡΚΕΤΑ πια.