Με χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα με τη μεγάλη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ» μίας ακόμη νέας συνδημότισσάς μας, της Αλεξάνδρας Βασιλειάδου.
Η Αλεξάνδρα, γεννήθηκε το 1985 και ζει μόνιμα στη Σταυρούπολη όπου διατηρεί την οικογενειακή της επιχείρηση. Είναι μητέρα ενός παιδιού και μέχρι σήμερα έχει αποχωριστεί τον τόπο της μόνο για πολύ λίγο, ώστε να γνωρίσει τον κόσμο του ψηφιδωτού, χωρίς ωστόσο να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό.
Αγαπά ιδιαίτερα τη φύση και ότι προάγει την τέχνη και τον πολιτισμό. Όπως η ίδια δηλώνει, η ανησυχία της για τα καθημερινά ζητήματα της περιοχής της την έκανε να δραστηριοποιηθεί και πάλι – ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος Σταυρούπολης το 2014 – στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, προκειμένου όλοι μαζί ενωμένοι να παλέψουμε για μια Σταυρούπολη με ελπίδα και βιώσιμο παρόν και μέλλον!! Για αυτήν και για την επόμενη γενιά!!!
Χαίρομαι ιδιαίτερα που συμπορεύονται μαζί μας νέοι και δραστήριοι άνθρωποι – επαγγελματίες της Σταυρούπολης, με την επιθυμία όλοι μαζί να οργανώσουμε τα σχέδιά μας για έναν Δήμο ασφαλέστερο, ποιοτικότερο και φιλικότερο προς όλους!!
Η μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ έρχεται!!
Θέλουμε να πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ, με ΕΡΓΑ όμως, όχι με λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις..
Αλεξάνδρα, σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου, είμαστε εδώ για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, καλό και νικηφόρο αγώνα να έχουμε!!
Σάββας Μελισσόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης
Με χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα με τη μεγάλη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ» μίας ακόμη νέας συνδημότισσάς μας, της Σοφίας Βέρτη.
Η Σοφία, είναι 46 χρονών, παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών. Εργάζεται για πολλά χρόνια ως ελεύθερη επαγγελματίας σε δική της επιχείρηση (κομμωτήριο) στην Ξάνθη.
Έχει κοινωνικά και πολιτιστικά ενδιαφέροντα και είναι δραστήριο μέλος πολιτιστικών συλλόγων.
Η Σοφία το 2019 ήταν υποψήφια τοπική σύμβουλος Ξάνθης. Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισε και πάλι να δραστηριοποιηθεί, διότι όπως η ίδια δηλώνει με τη συμμετοχή της θέλει να συμβάλλει στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η πόλη και ο Δήμος μας.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που συμπορεύονται μαζί μας νέοι και δραστήριοι άνθρωποι – επαγγελματίες της πόλης μας με την επιθυμία όλοι μαζί να οργανώσουμε τα σχέδιά μας για μία Ξάνθη ασφαλέστερη, ποιοτικότερη και φιλικότερη προς όλους!!
Η μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ έρχεται!!
Θέλουμε να πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ, με ΕΡΓΑ όμως, όχι με λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις..
Σοφία, σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου, είμαστε εδώ για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, καλό και νικηφόρο αγώνα να έχουμε!!
Με χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα με τη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ» μίας ακόμα νέας συνδημότισσάς μας, της Βασιλικής Βουδούρη.
Η Βασιλική, είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών, ζει μόνιμα στην Ξάνθη, σπούδασε Διοίκηση και Οικονομία στο ΑΤΕΙ Καβάλας και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι δραστήριο μέλος πολιτιστικών συλλόγων και όπως η ίδια δηλώνει αγαπά ιδιαίτερα τα ζώα και θα ήθελε να προσφέρει στον τομέα αυτόν.
Χαίρομαι που συμπορεύονται μαζί μας νέοι και δραστήριοι άνθρωποι της πόλης μας, έτσι ώστε όλοι μαζί να οργανώσουμε τα σχέδιά μας για μία Ξάνθη ασφαλέστερη, ωραιότερη  και φιλικότερη προς όλους!!
Η μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ έρχεται!!
Θέλουμε να πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ, με ΕΡΓΑ όμως, όχι με λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις..
Βασιλική, σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου, είμαστε εδώ για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, καλό και νικηφόρο αγώνα να έχουμε!!
Σάββας Μελισσόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης