Αλεξανδρούπολη: Προφυλακίστηκε ο 33χρονος που σκότωσε και παρέσυρε τον 57χρονο στο τελωνείο

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με ομόφωνη απόφαση του Εισαγγελέα και του Ανακριτή Αλεξανδρούπολης, ο 33χρονος Τούρκος, κάτοικος Γαλλίας, ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής τραυμάτισε θανάσιμα τον 57χρονο αγρότη από τη Γεμιστή Φερών, στο τελωνείο των Κήπων.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σε δηλώσεις του, μέσω της συνηγόρου υπεράσπισης, ζήτησε συγγνώμη λέγοντας πως τελούσε υπό πλήρη σύγχυση ενώ δεν θυμάται τι ακριβώς έγινε.

Η σύζυγος του 33χρονου και τα τέσσερα παιδιά του βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην Τουρκία.

Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του άτυχου αγρότη στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου Αλεξανδρούπολης. Ο 57χρονος κατέληξε χθες στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν.

Μετά την παράσυρση είχε καταρρεύσει στον δρόμο, χτυπημένος στο κεφάλι.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής όταν σε ουρά αυτοκινήτων 30 μέτρων στο Τελωνείο, ο 57χρονος ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει ώστε να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του. Ακολούθησε διαπληκτισμός του 57χρονου με τους οδηγούς, που είχε σαν αποτέλεσμα να περάσει αυτοκίνητο πάνω από το σώμα του για να προχωρήσει, αδιαφορώντας και προκαλώντας του βαριά τραύματα ιδιαίτερα στο κεφάλι.