Το νοσοκομείο της Ξάνθης, η Αστυνομική Σχολή και ο Σ. Τσιλιγγίρης

Ο βουλευτής της Ξάνθης Σ. Τσιλιγγίρης, μπήκε στον προεκλογικό αγώνα, αφήνοντας πίσω του δύο πολύ σημαντικά θέματα ανοιχτά και που επηρεάζουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, την καθημερινότητα των Ξανθιωτών.

Δύο ανοιχτές πληγές που θα πρέπει φυσιολογικά, τώρα που επανεξελέγη με την ψήφο του Ξανθιώτικου Λαού, να ασχοληθεί, αν θέλει να μην τα κουβαλάει στην υστεροφημία του.

Θα θέλαμε επίσημη ενημέρωση από τον βουλευτή Σ. Τσιλιγγίρη, μιας και προέρχεται από τον ιατρικό κλάδο, να μας πει τι προτίθεται να κάνει, τι θα εισηγηθεί στην κυβέρνηση σχετικά με την λειψανδρία  στο νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου μπορεί τα φιλικά του μέσα ενημέρωσης να αποκαλούν όλους όσους ασχολούνται με το θέμα του νοσοκομείου και ειδικότερα με την χειρουργική κλινική, «μπαρουφολόγους» και αυτά που γράφουν και λένε, «μπαρούφες», όμως το πρόβλημα είναι εδώ και ως εκ νέου κυβερνητικός βουλευτής, καλό θα είναι, αυτή την 4ετία να ασχοληθεί, μιας και απόκτησε εμπειρία.

Το άλλο καυτό θέμα της Ξάνθης είναι η Αστυνομική Σχολή.

Αυτό δεν είναι απλά ένα θέμα, αλλά άπτετε της αξιοπιστίας του βουλευτή.  Ο ίδιος ο Σ. Τσιλιγγίρης, σε δημόσια τοποθέτηση του, ανέφερε, ότι ο αρμόδιος υπουργός, δεσμεύθηκε στον ίδιο ότι την φετινή εκπαιδευτική χρονιά η Αστυνομική Σχολή θα λειτουργήσει, όμως, από ότι πληροφορούμενά, όχι μόνο δεν πρόκειται να λειτουργήσει αλλά τα έπιπλά της, οδεύουν, προς άλλες γειτονικές αστυνομικές Σχολές.

Αγαπητέ βουλευτά Σ. Τσιλιγγίρη, μήπως είναι καιρός με τις παρεμβάσεις σας να δικαιολογήσετέ στον Ξανθιώτικο λαό τον μισθό σας που τον πληρώνει με ιδρώτα και αίμα;