11 Ιουνίου 2023. ΘείαΛειτουργία με Αρτοκλασία στον Ι.Ν Ιωακείμ & Άννης στις ΘΕΡΜΕΣ (Λουτρά )

Και οι επαγγελματίες της Ξάνθης συμμετέχουν στους Ιερούς σκοπούς της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών όπως η ΤΑΣΙΟΣ Travel Ο.Ε που διέθεσε δωρεάν λεωφορείο, για να μετακινηθεί το εκκλησίασμα από την Ξάνθη στις Θέρμες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Υποστρατήγου ε.α. Ιωάννη Κουτσαιμάνη, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, Θεία Λειτουργία με Αρτοκλασία στον Ι.Ν Ιωακείμ & Άννης στις ΘΕΡΜΕΣ (Λουτρά ), σύμφωνα με το Πρόγραμμα «Εκκλησιασμοί σε Ιερούς Ναούς στα Πομακοχώρια του Ν. Ξάνθης 2023». Ιερούργησε ο πατήρ Γεώργιος Σπάρταλης , στο ψαλτήρι βρισκόταν ο Γραμματέας του Παραρτήματος Επχος ε.α. Αναστάσιος Αλέκογλου και το μέλος του Παραρτήματος Ταξχος ε.α. Νικόλαος Αραμπατζής.

 

Τη Λειτουργία παρακολούθησαν πολλά μέλη του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης με επικεφαλής τον Πρόεδρο Υπτγο ε.α. Ιωάννη Κουτσαϊμάνη καθώς και 50 και πλέον πιστοί, φίλοι του Παραρτήματος που μετακινήθηκαν στις Θέρμες δωρεάν με λεωφορείο ή και με δικά τους οχήματα.

Μετά τον εκκλησιασμό, προσφέρθηκαν, από το Παράρτημα ΕΑΑΣ Ξάνθης, σε όλο το εκκλησίασμα, καφές και κεράσματα σε τοπικό κατάστημα του χωριού. Στη συνέχεια οι περισσότεροι γευμάτισαν, συμβάλλοντας έτσι και στην μικροοικονομία του τόπου.

 

Ευχαριστούμε το ταξιδιωτικό Γραφείο ΤΑΣΙΟΣ Travel Ο.Ε, που διέθεσε δωρεάν ένα (1) λεωφορείο, για την μεταφορά των εκκλησιαζομένων, καθώς και τους ιεροψάλτες, μέλη του Παραρτήματος που συνετέλεσαν στη Θεία Λειτουργία.

 

Ευχαριστούμε όλες και όλους που συμμετείχαν στον Εκκλησιασμό συμβάλλοντας στην απρόσκοπτη συνέχιση του Προγράμματος «Εκκλησιασμοί σε Ι.Ν. στα Πομακοχώρια του Ν. Ξάνθης 2022»

 

Ο επόμενος εκκλησιασμός του προγράμματος είναι στις 25 Ιουνίου (ΚΥΡΙΑΚΗ) και θα τελεστεί, με φροντίδα του αναδόχου ‘’Σύλλογος Τριτέκνων Ξάνθης, στον Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού στο Πομακοχώρι Ωραίο Ν. Ξάνθης

 

Έγκαιρη πληροφόρηση θα υπάρξει μέσω των ΜΜΕ όπως και από την ιστοσελίδα www.eaasxanthis.gr .

ΣΧΟΛΙΟ:

ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΙΟΣ Travel Ο.Ε

 

Θα πρέπει να συγχαρούμε τους υπεύθυνους της Ξανθιώτικης εταιρείας ΤΑΣΙΟΣ Travel Ο.Ε, η οποία και διέθεσε δωρεάν λεωφορείο της για να μεταφερθεί το εκκλησίασμα από την Ξάνθη στο Πομακοχώρι Θέρμες, την Κυριακή, στηρίζοντας έτσι τις προσπάθειες της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών να κρατήσουν ζωντανά τα εξωκλήσια και τις Εκκλησίες στα Πομακοχώρια.

Οι Ξανθιώτες επαγγελματίες, όταν το απαιτεί η περίσταση, είναι πάντοτε δίπλα στην κοινωνία της Ξάνθης,  όταν ο σκοπός είναι ιερός. ΕΥΓΕ.