Ο. Βουρβουκέλης: Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει την σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία

Σε κάλεσμα των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, προχώρησε μέσα από δήλωση του στην xanthitimes.gr ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Βουρβουκέλης, ζητώντας να το ενισχύσουν, προκειμένου να ασκήσει ουσιαστική αντιπολίτευση από τα έδρανα της Βουλής.

Στην συνέχεια έκανε αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης όπου παρόλο που στην κυβερνητική του θητεία είχε τρείς βουλευτές, το αποτέλεσμα ήταν μηδενικό για τους Ξανθιώτες.

Όσο για τον κυβερνητικό βουλευτή Σ. Τσιλιγγκίρη, ανασήκωσε απλά τους ώμους του, σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να επιτραπεί η παντοδυναμία της ΝΔ στην Ξάνθη, υπονοώντας σαφέστατα την πιθανή απόκτηση της 2ης έδρας.

Ρωτήσαμε τον Οδυσσέα Βουρβουκέλη τι πρέπει να κάνουν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Ξάνθης στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου. «Το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή, δομημένα, εκφράζει και  παρουσιάζει το πρόγραμμα του και μέσα στην Βουλή και θα είναι ουσιαστική η αντιπολίτευση που θα ασκήσει, εκφράζοντας την σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία».

Ρωτήσαμε τον Οδυσσέα Βουρβουκέλη, αν ο ΣΥΡΙΖΑ με την εκλογική κατρακύλα που έχει πάρει, τον βλέπει να καταλήγει στο αρχικό μονοψήφιο ποσοστό της ίδρυσης του όπου  χάρις στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, έφτασε να κυβερνήσει την χώρα. Η απάντηση του ήταν λιτή. «Αυτό, ο κόσμος της κεντροαριστεράς θα το αποφασίσει»