Η Σταυρούπολη και τα γεωθερμικά πεδία του Μ. Τσέπελη

 

Άλλο πάλι και τούτο.

 

Ενώ η Σταυρούπολη έχει την απαράμιλλη φυσική ομορφιά που αν αξιοποιηθεί κατάλληλα, θα μπορεί να δώσει ψωμί σε εκατοντάδες οικογένειες, ο Μ. Τσέπελης ψάχνει γεωθερμικά πεδία για να αναπτύξει, λέει στην ανακοίνωσή του, την περιοχή.

 

Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε αν πίσω από αυτήν την σύμβαση με το ΕΑΓΜΕ, θαρρείς και οι κάτοικοι της Σταυρούπολης γνωρίζουν τι πράγμα είναι αυτά τα αρχικά και τι ακριβώς σημαίνουν, και αν πίσω από αυτήν την σύμβαση κρύβονται κάποιες χρηματοδοτήσεις που αν τις εκταμιεύσει ο δήμος Ξάνθης, θα τις ρίξει στο βαρέλι δίχως πάτο αλλά στα καλά του καθουμένου να αρχίσει ο δήμος Ξάνθης να αρχίσει λέει, πρώτη συστηματική γεωθερμική έρευνα στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Ας υπέγραφε μία Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Ξάνθης και του παλιού ΙΓΜΕ και ας κουβαλούσε  γεωθερμικό υγρό από την Κεσσάνη για να αναπτύξει την Σταυρούπολη ή στην καλύτερη περίπτωση ας πήγαινε εκεί στον κολητό του δήμαρχο του δήμου Μύκης και να κουβαλούσε έτοιμο το ζεστό νερό από τις θέρμες.

Έλα ν@ν@ στον τόπο σου. Τι άλλο θα ακούσουμε από τον ανεκδιήγητο δήμαρχο Ξάνθης.

Προφανώς ο δήμαρχος και οι συν αυτώ, «στέρεψαν» από ιδέες και βλέποντας ότι το παιγνίδι χάνεται οριστικά για την παράταξη του στα ορεινά της Ξάνθης, ρίχνει άσφαιρα. Έτσι ντόρος να γίνεται.

 

Όπως είπαμε, αν ήθελε ο δήμος Ξάνθης να αναπτύξει το δημοτικό διαμέρισμα της Σταυρουπολης, δεν είχε απλά να υποστηρίξει την φυσική της προίκα.

Φτάνουν πια τα καθρεφτάκια για τους ιθαγενής αγαπητέ δήμαρχε.

 

Αν θέλετε πραγματικά οι κάτοικοι της Σταυρουπολης να σας τιμήσουν με την ψήφο τους, στηρίξτε αυτό που έχουν και μετά ψάχνεται για γεωθερμικά πεδία.