ΠΡΟΣ:      

  1. Δήμαρχο Ξάνθης , κ. Εμμανουήλ Τσέπελη
  2. Αρμόδιους Αντιδημάρχους

ΘΕΜΑ: ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ

Με ανακοίνωσή της η παράταξη ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ζητά πολύ ευγενικά, αντί να τον μηνύσει γιατί θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των παιδιών των δημοτών, ζητά την παρέμβαση του δημάρχου και των αρμοδίων αντιδημάρχων να παρέμβουν, πριν τραυματισθεί κάποιο παιδάκι στην παιδική χαρά καρμανιόλα.

Το φωτογραφικό υλικό που παραθέτει η παράταξη του Σ. Μελισσόπουλου, μιλάει από μόνο του και δεν χρειάζεται σχόλια. Μόνο ντροπή αρμόζει στην διοίκηση του δήμου Ξάνθης που αδιαφορεί για την ασφάλεια των παιδιών των δημοτών, κάτι που σε προηγούμενα άρθρα μας, έχουμε τονίσει.

Δήμαρχε αν δεν μπορείτε εσείς και οι στενοί σας συνεργάτες να διασφαλίσετε την ακεραιότητα και την αρτιμέλεια των παιδιών μας, τότε τι ακριβώς κάνετε στο τιμόνι του δήμου;

ΝΤΡΟΠΗ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: Κύριε Δήμαρχε και κύριοι Αντιδήμαρχοι με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω πως το τελευταίο διάστημα έγινα δέκτης πολλών παραπόνων για την παιδική χαρά στο ανατολικό τμήμα του οικισμού Κιμμέρια. Τα παράπονα έχουν να κάνουν με σοβαρές ελλείψεις στην αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου, παρατημένα δομικά υλικά, προϊόντα εκσκαφής, μεγάλες λακκούβες βάθους έως και 80 εκατοστά  κτλ.

 

Για την επιβεβαίωση των συγκεκριμένων ισχυρισμών επισκέφθηκα ο ίδιος την παιδική χαρά και διαπίστωσα πως πράγματι η κατάσταση είναι τουλάχιστον δραματική όπως μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας και στις φωτογραφίες που έχω επισυνάψει.

 

Λαμβάνοντας υπόψη τον επείγοντα χαρακτήρα όλων των παραπάνω καθώς υφίσταται άμεσος κίνδυνος για τους παρευρισκόμενους, σας καλώ για την άμεση λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων από την πλευρά σας για την ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου, την απομάκρυνση όλων των παρατημένων δομικών υλικών και την εξάλειψη κάθε πιθανής εστίας κινδύνου και όπου αυτό δεν είναι άμεσα εφικτό την κατάλληλη σήμανση ή περίφραξη όπως ορίζεται από την νομοθεσία και τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης.