ISOLINE ΞΑΝΘΗΣ από το 1993 βαδίζει με  βάση το τρίπτυχο: Υλικά – Τεχνική Υποστήριξη – Πώληση.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ

Η ISOLINE είναι μια δυναμική εταιρεία με κύριο αντικείμενο την πώληση δομικών υλικών για την κατασκευή, επισκευή και συντήρηση.

Ιδρύθηκε το 1993 με κύριο αντικείμενο εργασιών την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών για την κατασκευή δαπέδων ειδικών απαιτήσεων και στεγανώσεων.

Στόχος της είναι η πλήρης και αποδοτική αξιοποίηση της δομικής χημείας, μέσω μιας διαρκούς έρευνας αγοράς, που συμβάλει καταλυτικά στην εξέλιξη και ανάπτυξη όλων των δομικών υλικών παγκοσμίως προς όφελος των συνεργατών της. Απευθύνεται σε όλους όσους έχουν κατανοήσει την ανάγκη χρήσης των νέων δεδομένων στην δόμηση και καλύπτει όλο το φάσμα των δομικών υλικών.

Η ISOLINE δεν δημιουργήθηκε για να παραμένει στατική. Μέσω της διαρκούς έρευνας και της συνεργασίας με παγκοσμίως πρωτοπόρες εταιρίες του κλάδου συμβάλει στην εξέλιξη και διαθέτει στην Ελληνική αγορά πέραν των συμβατικών υλικών, υλικά επίκαιρα, εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο πωλήσεων για τους συνεργάτες της.

Στην ISOLINE το τρίπτυχο υλικά – τεχνική υποστήριξη – πώληση επιτυγχάνεται ιδανικά από ανθρώπους που λειτουργούν ομαδικά και έχουν συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα ύπαρξης της.