ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ – Τι έταξε  ο Τσέπελης στους Δροσερίτες;

ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΜΕΤΡΟ;;;

Όπως μαθαίνουμε από αξιόπιστες πηγές και ανεξάρτητους μη μισθωμένους δημοσιογράφους, ο Μ. Τσέπελης, έταξε στους Δροσερίτες γραμμή μετρό που να συνδέει κατευθείαν το Δημαρχείο με τον οικισμό.

Μάλιστα ο αντιδήμαρχος Φερντούν δεν έκρυψε την ικανοποίηση του και έλαβε δέσμευση από τους ψηφοφόρους του εν λόγω οικισμού, ότι από τους 10.000 σταυρούς του Δροσερού, ο Τσέπελης θα πάρει τους 9999 με την δέσμευση ότι οι Δροσερίτες, θα αφήσουν ήσυχους τους σταυρούς του νεκροταφείου γιατί τον τελευταίο καιρό υπήρχε μία σύγχυση αναφορικά με τους σταυρούς των κοιμητηρίων και τους σταυρούς της κάλπης.

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε, ο Μ. Φανουράκης, είδε και έπαθε να δώσει στους Δροσερίτες να καταλάβουν πώς άλλος είναι ο σταυρός της κάλπης και άλλος των νεκροταφείων.

Αφού λύθηκε η παρεξήγηση, οι συμπαθέστατοι κατά τα άλλα συνδημότες της Ξάνθης, επέστρεψαν τους σταυρούς στους τάφους.

Αυτό βέβαια είχε σαν αφορμή ο Ιγιαννίδης, αντιδήμαρχος κοιμητηρίων να βάλλει κάμερες για να βεβαιωθεί ότι οι σταυροί μπήκαν στη θέση τους και τώρα ψάχνει να βρει που πήγαν οι σταυροί της κάλπης, αφού όπως μαθαίνουμε και άλλος υποψήφιος δήμαρχος δραστηριοποιείται κατά Δροσερό μεριά και λέει ότι όποιος του φέρει έναν μαρμάρινο σταυρό από το κοιμητήριο, θα πληρώσει το βάρος του με 7 απευθείας αναθέσεις.

Μπερδεμένα πράγματα θα μου πεις, αλλά όμως, μία άλλη πληροφορία αναφέρει ότι στενός συγγενής του υποψηφίου δημάρχου που δραστηριοποιείται στο Δροσερό,  είναι μαρμαράς με αποκλειστικότητα στην κατασκευή σταυρών για τα κοιμητήρια.

Αυτό βέβαια, έφερε μία αναστάτωση στην αγορά σιδήρου και ο ΟΣΕ μάλιστα διαμαρτυρήθηκε έντονα γιατί λέει ξαφνικά οι Δροσερίτες σταμάτησαν να κλέβουν ολόκληρες τις σιδηροδρομικές γραμμές για να εγκαταστήσει ο Τσέπελης τον συρμό του μετρό και όσο να’ ναι αυτό έφερε μία μικρή αναστάτωση στο προεκλογικό πρόγραμμα του νυν δημάρχου αλλά, φύση αισιόδοξος, έβαλε το επιτελείο του Φερντούν και Φανουράκι να κάνουν το χατίρι του ΟΣΕ και να του ξανακλέψουν οι Δροσερίτες τις ράγες προκειμένου να τελειώσει και αυτός την προεκλογική του εξαγγελία, αναφορικά με το μετρό, Δημαρχείο – Δροσερό.

Όπως και να έχει το όλο θέμα, ο Μανώλης Τσέπελεης, έταξε στους Δροσερίτες την δημιουργία  γραμμής Μετρό Δημαρχείο – Δροσερό, ούτως ώστε όταν με το καλό ξαναπάρει τον δήμο μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου, να μην κουραστούνε οι Δροσερίτες για να κουβαληθούνε για τα γλέντια στο δημαρχείο με τα αυτοκίνητά τους, αλλά να μετακινηθούν και λόγο ακρίβειας της βενζίνης, με το μετρό.

Βλέπετε πιο φτηνά θα του κοστίσει του Τσέπελη να πληρώσει την δημιουργία ενός μετρό παρά να βάλλει βενζίνη σε όλα τα σαραβαλάκια του Δροσερού, για να πάνε να τον συγχαρούν στο δημαρχείο μετά την μεγάλη του νίκη.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι ο Τσέπελης χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό τζιπ για να πηγαίνει την βόλτα του.

Με τόσο ακριβή βενζίνη που να βρει ο φουκαράς ευρώ για να βάλλει.

Σου λέει, ας πάρω το υπηρεσιακό τζιπ να κάνω την δουλειά μου, αφού έτσι και αλλιώς την βενζίνη την πληρώνουν τα κορόιδα οι Ξανθιώτες.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ