Τίμια ο Χατζηθεοδώρου ξεκαθαρίζει το παιγνίδι απέναντι σε πολιτικούς που με την πλάτη του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν Υπουργοί

Με τόν Γ. Χατζηθεοδώρου Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πολίτες για την Ξάνθη”, δεν είχα και δεν έχω πολλά γιατί δεν καταλαβαίνω την πολιτική λογική του ΣΥΡΙΖΑ.

Πέρα από εκεί όμως, ως μέσο ενημέρωσης, πιστεύοντας στο δημοκρατικό αξίωμα ότι όλοι πρέπει να έχουν φωνή συμφωνούμε δεν συμφωνούμε μαζί τους,  εξαιρουμένων αυτών που με «περίεργο» τρόπο και όχι με την εκλογική διαδικασία, θέλουν να αλλάξουν το πολιτικό στάτους όπως χρησιμοποιώντας βία.

Αυτοί δεν φιλοξενούνται τουλάχιστον στα μικρά και ταπεινά μέσα ενημέρωσης που έχω την ευθύνη.

Ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου όσο καιρό βρίσκεται στην εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ  Ξάνθης και της δημοτικής παράταξης που είτε ήταν μέλος είτε ως επικεφαλής κράτησε μία αξιοπρεπέστατη στάση, δεν έπαιξε πολιτικά παιγνίδια και αυτό που πιστεύει για την πολιτική του παρουσία το δηλώνει αναλαμβάνοντας το όποιο πολιτικό κόστος.
Ο Γ. Χατζηθεοδώρου, ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή όχι, βγήκε και δήλωσε από την αρχή για την συμπόρευση της παράταξης του με την κοινή παράταξη των «4» και έκανε το ανάλογο κάλεσμα στους ανθρώπους που πιστεύουν στα όρια και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κάποια μέλη όμως του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο και καλύτερο τον Σ. Γιαννακίδη που δεν πρέπει να ξεχνά ότι χάρις στον ΣΥΡΙΖΑ και την στήριξη της Ν.Ε. Ξάνθης που είχε την ευθύνη ο Χατζηθεοδώρου, πατά σε δύο βάρκες, παίζοντας παιγνίδια με τον πολιτικό αντίπαλο του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Τσέπελη με μοναδικό και κύριο σκοπό την αλληλοϋποστήριξη στις εκλογές και με λάφυρο την εξουσία. Πόσο πολιτικά έντιμο είναι αυτό απέναντι στον Γ. Χατζηθεοδώρου;