Δεν γνωρίζω τι θα ειπωθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο των Αβδήρων από τον Β. Τσολακίδη και τον Θ. Κριτσίνη αλλά …

Καταλαβαίνω τον Θ. Κριτσίνη ότι ζητάει να συζητηθεί το θέμα της ανάπτυξης των Λουτρών της Ποταμιάς. Προεκλογική περίοδος είναι με κάποιον τρόπο πρέπει να βγει στην επιφάνεια και να ακουστεί το ενδιαφέρων του για την ανάπτυξη της περιοχής. Δεν έχει κάνει διοίκηση και είναι λογικό να θέλει με οποιονδήποτε τρόπο να καβαλήσει το καλάμι της εξουσίας και είναι θεμιτό μέχρις ενός σημείου και μετά.
Όμως επειδή μέχρι σήμερα απέδειξε ότι απλά κάνει θόρυβο για τον θόρυβο και όχι για την ουσία των προβλημάτων των συνδημοτών του, ελπίζουμε κατά την διάρκεια της συζήτησης για τα Λουτρά της Ποταμιάς, να έχει μία σοβαρή πρόταση προς το δημοτικό συμβούλιο για να συζητηθεί και να μπορεί να σταθεί στην πραγματικότητα.
Κυρίως όμως να είναι κοστολογημένη, να αναφέρει τις πηγές χρηματοδότησης και φυσικά πώς η δημοτική αρχή θα υπερπηδήσει τα νομικά εμπόδια που βάζει στην αξιοποίηση των Λουτρών της Ποταμιάς η αδιαφορία της Αθήνας και τα γραφειοκρατικά τερτίπια.

Αν υπάρχει τέτοια πρόταση ναι, να συζητηθεί.

Αν όμως ο κ. Κριτσίνης και ο κ. Τσολακίδης πάνε εκεί για να πούνε τι δεν έκανε ο δήμαρχος για την αξιοποίηση αυτού του δώρου Θεού, τότε δεν έχει νόημα. Μπορούσαν να καυτηριάσουν τον Τσιτιρίδη και μέσα από τα φιλικά τους μέσα, που ευτυχώς για αυτούς, προς το παρών, πληρώνει ο δήμαρχος Ξάνθης.
Για να μην το κουράζουμε, επειδή είναι προεκλογική περίοδος και οι δημότες των Αβδήρων θα πρέπει να ξέρουν τι θα κάνει αύριο ο Θ. Κριτσίνης αν του δώσουν την εξουσία με την ψήφο τους οι δημότες, καλό θα είναι ο Θανάσης Κριτσίνης να παρουσιάσει με πειστικό τρόπο στους συνδημότες του πώς ακριβώς θα αξιοποιήσει τα Λουτρά της ποταμιάς, με ποιον τρόπο και πόσο θα κοστίσει. Όλα τα άλλα θυμίζουν παραμύθια της Χαλιμάς.

Β. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ

Όσο για τον πρώην δήμαρχο Β. Τσολακίδη, ο μέσος Αβδηρίτης δεν αντιλαμβάνεται αυτήν την σύμπραξη των δύο. Με λίγα λόγια ο Β. Τσολακίδης είχε πολλές θητείες στην Αυτοδιοίκηση του δήμου και άρα μπορούσε να αξιοποιήσει τα Λουτρά της Ποταμιάς.
Και μη μας ότι επί των ημερών του λειτουργούσαν και ότι φταίει και η Εύα Τσακίρη και οι κακοί δαίμονες τους και μπορεί να έχουν χίλια μύρια δίκια όμως για τον Ξανθιώτη και κυρίως τον Αβδηρίτη που έχασε και το μεροκάματό του αλλά και την απόλαυση του λουτρού του, το αποτέλεσμα μετράει.
Και δυστυχώς το αποτέλεσμα λέει ότι τα Λουτρά της Ποταμιάς είναι κλειστά και δεν προσφέρουν αυτό που θα πρέπει να προσφέρουν στην δημόσια υγεία και την τοπική οικονομία και με αυτή την σκέψη, όλοι αναρωτιούνται τι ακριβώς θα πει ο πρώην δήμαρχος στην συνεδρίαση.
Δεν γνωρίζουμε πώς θα αντιμετωπίσει πολιτικά αυτήν την ιστορία και το ξαφνικό ενδιαφέρων των δύο πολιτικών ανδρών, με δεδομένο ότι είναι από τους δημάρχους που τουλάχιστον σαν δήμος, έκανε τις προτάσεις του στους καρεκλοκένταυρος των Αθηνών, αλλά από ότι δείχνουν τα πράγματα, μάλλον είναι φωνή βοώντος εν τη ερήμω.