Ο Φ. Παπαδάκης γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης

Με τις ψήφους της παράταξης του και φυσικά την αρνητική ψήφο της διοικούσας παράταξης ο Φάνης Παπαδάκης, σύμβουλος της παράταξης του Σ. Μελισσόπουλου εκλέχθηκε στα πλαίσια της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την Κυριακή το πρωί, στην θέση του γραμματέως της έδρας.

Ακολούθησε η ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι σχετικές φωτογραφίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία για πρώτη φορά σε φωτογραφικό ενσταντανέ με τον γιατρό Καλογερή σηματοδοτεί ίσως, ότι πολλά από τα παλιά στελέχη του Πούλιο – Ξυνίδη αναθεωρούν την στάση τους απέναντι στο εγχείρημα των «4».

Τελικά όπως δείχνουν τα πράγματα ο Σ. Μελισσόπουλος βρίσκει στα παλαιά αλλά δυνατά στελέχη της αυτοδιοίκησης, την πολυπόθητη στήριξη.

Αποκτάει -πλέον την δική της δυναμική η παράταξη Μελισσόπουλου και όλοι περιμένουν αυτή η κοινή χωρίς κομματικές ταμπέλες προσπάθεια, να περάσει στην κοινή γνώμη και τους ψηφοφόρους της Ξάνθης οι οποίοι πλέον καλούνται τον Οκτώβριο του 2023 να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στο χάλι που με την αποχή τους οδήγησαν την πόλη. Πλέον σύνθημα όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης είναι ας πάνε οι Ξανθιώτες να ψηφίσουν και ας ψηφίσουν όποιον θέλουν..

Ακολουθεί η ανάρτηση του Φάνη Παπαδάκη.

Μεγάλη τιμή και χαρά σήμερα για την εκλογή μου στη θέση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης.

Ευχαριστώ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που με τίμησαν με την ψήφο τους και ιδιαίτερα τον επικεφαλής της Δημοτικής μας παράταξης ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ, Σάββας Μελισσόπουλος  για την εμπιστοσύνη  του στο πρόσωπό μου.

Α.Π.