Η JTI στο πλευρό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  ΒΙ.ΠΕ. Ξάνθης

 

Αθήνα, 1η Δεκεμβρίου 2022 – Υλικοτεχνικό εξοπλισμό προσέφερε η εταιρεία Japan Tobacco International στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Βιομηχανικής Περιοχής (Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Ξάνθης) στο πλαίσιο των δράσεων  Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας που με συνέπεια υλοποιεί στην περιοχή, συμβάλλοντας εν προκειμένω στην αποτελεσματικότερη λειτουργία της υπηρεσίας.

Η JTI έχει πολύ ψηλά την ασφάλεια στη «βιώσιμη ατζέντα» της και εφαρμόζει με  μεγάλο αίσθημα ευθύνης κανόνες προστασίας και πυρασφάλειας του προσωπικού της στο εργοστάσιό της στην Ξάνθη.

Η σημερινή προσφορά της JTI του υλικοτεχνικού εξοπλισμού στην ΒΙ.ΠΕ. Ξάνθης έρχεται ως έμπρακτη αναγνώριση της πολύτιμης προσφοράς και του έργου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην ασφάλεια της Βιομηχανικής περιοχής και ως ελάχιστη ένδειξη της  ευγνωμοσύνης της προς τους ανθρώπους που στελεχώνουν την υπηρεσία για την άοκνη προσπάθειά τους με στόχο την  προστασία των κατοίκων της περιοχής.

 

Η Japan Tobacco International στην Ελλάδα

Η JTI έχει αδιάλειπτη παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και 41 χρόνια και είναι σήμερα η Νο.1 εταιρεία στην κατηγορία των συμβατικών προϊόντων καπνού.  Με τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, η εταιρεία συνεισφέρει ετησίως πάνω από το 2% των συνολικών φορολογικών εσόδων της χώρας από ΕΦΚ και ΦΠΑ καπνού ενώ προμηθεύεται συστηματικά τα εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά καπνά για τα προϊόντα της ανά τον κόσμο στηρίζοντας την ελληνική παραγωγή. Εκτός από την εγχώρια αγορά, η JTI Ελλάδας έχει και την ευθύνη των αγορών της Κύπρου και της Μάλτας, άμεσα απασχολώντας συνολικά 300 εργαζόμενους. Το 2022 η JTI Hellas πιστοποιήθηκε από το Top Employers Institute ως Κορυφαίος Εργοδότης για 10η συνεχή χρονιά, ενώ είναι η 2η συνεχής χρονιά που η εταιρεία αναγνωρίζεται ως Νο.1 Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα.

Η JTI διαθέτει σήμερα εμπορική, παραγωγική και εξαγωγική δραστηριότητα στη χώρα. Αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα και την αξία της διατήρησης και ανάπτυξης της παραγωγικής της μονάδας στην ακριτική περιοχή της χώρας (Ξάνθη), τόσο για την τοπική όσο και την εθνική οικονομία, επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη του εργοστασίου.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:  www.jti.com