Α. Αντωνιάδης: Μαθήματα «Ανάπτυξης» από τον Μ. Τσέπελη

Με τον γνωστό καυστικό και όχι απαραίτητα αντιπολιτευτικό του ύψος, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α. Αντωνιάδης, παίρνει θέση σε δύο πολύ σημαντικά θέματα που άπτονται της ασφαλείας της Ξάνθης, που μπορεί, αν δεν ξεφύγουμε από τον πολτικαντισμό, να καταστραφεί η  πόλη.

Είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει στο Δήμο Ξάνθης. Θεωρώ ότι το Μαξίμου πρέπει να πάρει μαθήματα προπαγάνδας από την «Ομάδα Διοίκησης». Στον ίδιο πολιτικό χώρο ανηκούν άλλωστε, μην το ξεχνάμε!

Με τον όρο “Ανάπτυξη” χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε αλλαγή ή σύνολο διεργασιών βελτίωσης μιας οικονομικής κατάστασης, οποιουδήποτε επιπέδου, νοικοκυριών, επιχειρήσεων ή περιοχών, πόλεως στην δικιά μας περίπτωση. Ειδικότερα όμως ονομάζεται η προαγωγή της οικονομίας μιας περιοχής, πόλης στην δικιά μας περίπτωσης, προκειμένου αυτή να φθάσει στο επίπεδο των ανεπτυγμένων πόλεων, ξεφεύγοντας έτσι από την υπανάπτυξη.

Τώρα πως μια αντιπυρική ζώνη φέρνει ανάπτυξη, μόνο αυτός που προσπαθούσε επι 27 χρόνια να την βάλει σε προγραμματισμό, μπορεί να μας εξηγήσει.  Γιατί για προγραμματισμό είχαμε χθες το Δελτίο Τύπου, όχι φυσικά για υλοποίηση. Στην υλοποίηση αυτού ή άλλου έργου, όταν γίνει κάποτε, ξέρετε εσείς. ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ και Σαμπάνιες!

Και φυσικά εάν κάνεις 27 χρόνια για να γίνουν τα αυτονόητα σε μια πόλη που γειτνιάζει με δάσος, που να πιάσουμε τώρα να ασχοληθούμε με άλλα θέματα.

Την ίδια ώρα η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης, κοινώς χαρακτηρίζει ανήμπορη και ανύπαρκτη και την κυβέρνηση και αυτούς που εκπροσωπούν την κυβέρνηση στο νομό μας και την πόλη μας, μια και μετά από τόσες εκκλήσεις και ενέργειες για ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης του νομού Ξάνθης, μας έγραψαν λογικά στις υποσημειώσεις του πορίσματος της Διακομματικής Επιτροπής για την Θράκη, επι την προεδρία της αδερφής του Πρωθυπουργού.

Άλλωστε είναι απολύτως λογικό να μην ενισχύσουν την αστυνομική δύναμη . Ούτε άβατα έχουμε, ούτε φορτηγάκια με λαθρομετανάστες έχουμε, ούτε κλοπές έχουμε, ούτε διαταράξεις κοινής ησυχίας έχουμε και τροχαία έχουμε και κυκλοφοριακό δεν έχουμε και τροχαία ατυχήματα δεν έχουμε. Παντού Τάξη και Ασφάλεια!

Το «πιάσαμε πάτο» είναι επιεικής χαρακτηρισμός πλέον.