ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΡΩΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ Ή ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ – ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ;

Με αφορμή ερώτηση – ανακοίνωση του πρώην δημάρχου Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλου κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Πέμπτης και αφού αναφέρθηκε στην ανάγκη πρόσληψης ή την παρουσία και δεύτερου ναυαγοσώστη προπονητού στο κολυμβητήριο, ζήτησε να μάθει την χρησιμότητα των πέριξ χώρων του κολυμβητηρίου που είναι ερώτηση που έγινε πριν από ένα χρόνο αλλά δεν δόθηκε καμμιά απάντηση από την διοίκηση του δήμου και εκεί ήταν που ανέφερε το γεγονός ότι η παράταξη του υπέβαλε 33 ερωτήσεις σε ένα χρόνο και από αυτές απαντήθηκαν οι μισές, κάποιες δεν απαντήθηκαν και σε κάποιες άλλες δόθηκαν μεσοβέζικες απαντήσεις αλλά καμία δεν ήταν ξεκάθαρη λέγοντας την φράση: «Άλλα ρωτάμε, άλλα απαντάτε, αν απαντάτε» και έφθασε στο μεγάλο θέμα των μεταδημοτεύσεων που δόθηκαν άλλα στοιχεία στο δημοτικό συμβούλιο και άλλα στο Υπουργείο εσωτερικών «Σε εμάς είπατε περίπου 300, στο υπουργείο 1000»

Σαφώς και η απάντηση του Μ. Φανουράκη δεν έπεισε κανέναν. Ο οποίος Μ. Φανουράκης ούτε λίγο ούτε πολύ είπε στο Σώμα ότι το Υπουργείο Εσωτερικών έχει πρόσβαση σε στοιχεία που ο δήμος δεν έχει, προκαλώντας όπως είναι λογικό, το μειδίαμα των συμβούλων.

Τελικά όλοι όσοι παρακολούθησαν την συνεδρίαση έμειναν με την απορία. «Ποιος στέλνει τα στοιχεία των μεταδημοτεύσεων στο Υπουργείο των Εσωτερικών»;