“Πυρπολητής Κανάρης”, ο Γιαννακόπουλος.

Του Παναγιώτη Αποστόλου

 

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

 

egerssi@otenet.gr

 

www.egerssi.gr

 

 

 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πολλές φορές ταράξει τα ήρεμα λασπόνερα της πολιτικής ζωής στον τόπο μας, με τις δημόσιες παρεμβάσεις του στα social media! Πολλές φορές το πολιτικό διεφθαρμένο Σύστημα των κομμάτων προσπάθησε να λοιδορήσει τις δημόσιες τοποθετήσεις – παρεμβάσεις του!

 

Ωστόσο, η προχθεσινή ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκάλεσε σεισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Προκάλεσε ταραχή στα πολιτικά κάστρα των κομμάτων Εξουσίας! Μάλιστα, μικρό χρονικό διάστημα πριν προκηρυχτούν οι εκλογές! Με μια ΝΔ να χάνει συνεχώς έδαφος, αφού η οργή του λαού μας συσσωρεύεται, όχι μόνο κατά του Προέδρου της, αλλά και όλων των μελών της κυβερνήσεως Μητσοτάκη! Δεν είναι δε τυχαίο, το γεγονός, πως κορυφαίοι σήμερα Υπουργοί, αποποιούνται τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια του κόμματός τους, επειδή ακριβώς διαπιστώνουν, ότι το λαϊκό τσουνάμι που έρχεται θα τους συνθλίψει!

 

Τα ίδια συμβαίνουν και στον ΣΥΡΙΖΑ, του Αλέξη Τσίπρα βεβαίως, του εθνοκτόνου πρωτεργάτη της εθνομηδενιστικής “Συμφωνίας των Πρεσπών”, του νεκροθάφτη της μεσαίας αστικής τάξης του λαού μας, που ξαφνικά θυμήθηκε, πώς έχει σκοπό να επανορθώσει!

 

Όσο για το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, αυτοί είναι τόσο ερασιτέχνες, που θα απαιτηθούν αρκετά χρόνια για να γίνουν επαγγελματίες, ώστε να τους εμπιστευθεί ο λαός μας!

 

Αλλά ποιο ήταν το μήνυμα Γιαννακόπουλου και το οποίο προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί όλη αυτήν την πολιτική ταραχή;

 

«Μήπως αυτή η χώρα τελικά χρειάζεται ένα σοβαρό δεξιό κόμμα, που να έχει ως βάση τα Ελληνικά ήθη και έθιμα και πρωταρχικό μέλημα την Πατρίδα;»!

 

Λίγα λόγια, μα τόσο πολύ περιεκτικά, που αγγίζουν τους πυλώνες στήριξης του Ελληνικού Έθνους!

 

Λίγα λόγια, που αποδεικνύουν για άλλη μια φορά, πως: “το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν”!

 

Επανειλημμένως στην Ελεύθερη Ώρα έχουμε ασχοληθεί με την προσωπικότητα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου! Επανειλημμένως έχουμε αναδείξει τις πατριωτικές ευαισθησίες του! Και δεν το κρύψαμε, πως για μας θα ήταν ο Φοίνικας, ο πορφυρός, που φέρνει την αναγέννηση από τις πολιτικές στάχτες των τυραννόσαυρων των σημερινών κομμάτων!

 

Άλλωστε ενδεικτικό ήταν το πρωτοσέλιδο δημοσίευμά μας, της 1ης Σεπτεμβρίου 2021!

 

Αυτή την ευαισθησία μας προς το πρόσωπο του κ. Γιαννακόπουλου, την γνωρίζει και το αναγνωστικό μας κοινό! Γι΄ αυτό δεχτήκαμε πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα, στα οποία εκδηλωνόταν η αγάπη και η στήριξη προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μετά και το δημοσίευμά μας την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, με εκτενή αναφορά στην ανάρτηση που προκάλεσε τον πολιτικό σάλο!

 

Όμως θα σας παραθέσω παρακάτω το συγκινητικό μήνυμα που έλαβα από ακρίτες των νησιών του Αιγαίου μας! Όπου παρουσιάζονται κρυφές πτυχές του έργου που επιτελεί ο πατριώτης Δημήτρης Γιαννακόπουλος και το οποίο δεν είναι πανελληνίως γνωστό!

 

Παρακάτω το κείμενο του ηλεκτρονικού μηνύματος, που ξεχωρίζει όλων των άλλων:

 

«Απόντων του Πρωθυπουργού, των πολιτικών κομμάτων και του Κοινοβουλίου, ο πανάξιος Έλλην Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αναλαμβάνει καίριες εθνωφελείς και σωτήριες πρωτοβουλίες για τα ακριτικά Δωδεκάνησα. Αλλά να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι!

 

Στην τριετία Κυριάκου Μητσοτάκη, εγκαταλείφθηκε η δημόσια υγεία στα δυο νησιά ναυαρχίδες των Δωδεκανήσων, δηλαδή την Κω και τη Ρόδο! Με αποτέλεσμα την ταχύτατη κατάρρευσή τους!

 

Το νοσοκομείο της Ρόδου στηρίζει και το Καστελόριζο! Ενώ το νοσοκομείο της Κω, υποστηρίζει όλα τα νησιά, από την Πάτμο μέχρι και την Τήλο! Όταν οι πολιτικάντηδες επισκέπτονται την νήσο Κω, έρχονται μόνο για να πάρουν ψήφους και ποτέ για να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό!

 

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όχι μόνο δεν πήρε κάτι, αλλά έδωσε απλόχερα χρηματικά ποσά, υλικοτεχνικό εξοπλισμό και άφθονο φαρμακευτικό υλικό στο νοσοκομείο της Κω!

 

Σημασία έχει επίσης, ότι η προσφορά του αυτή, έγινε με ταπεινοφροσύνη, ειλικρινές και άδολο ενδιαφέρον για το νησί της Κω και τους Έλληνες ακρίτες του, που φυλάνε Θερμοπύλες και αγωνιούν βλέποντας την εγκατάλειψη από την κυβέρνηση! Η οποία κατ΄ ουσία ενισχύει μόνον τα γερμανικά συμφέροντα στο νησί και τις παρακείμενες νήσους!

 

Ίδια και ακόμη μεγαλύτερη αγωνία, βιώνουν οι κάτοικοι του αρχοντικού Καστελόριζου, οι οποίοι από το 2010 βλέπουν τους πολιτικάντηδες να ξεπουλάνε το νησιωτικό τους σύμπλεγμα στην Τουρκία, στη Γερμανία και το ΝΑΤΟ! Εσκεμμένα λοιπόν εγκαταλείφθηκε και κατέρρευσε η δημόσια υγεία και στο Καστελόριζο, για να αναγκάζονται οι κάτοικοί του να πηγαίνουν απέναντι, στα τουρκικά νοσοκομεία!

 

Πάνω λοιπόν σ΄ αυτήν την κρίσιμη στιγμή, ως από μηχανής Θεός και ως φύλακας Άγγελος των νησιών μας, έσπευσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να αγοράσει οίκημα, να το επιδιορθώσει, να το εξοπλίσει με μηχανήματα, να το γεμίσει με ιατροφαρμακευτικό υλικό και να δώσει και από πάνω τα χρήματα για τη μισθοδοσία του ιατρού, του νοσηλευτή και του φαρμακοποιού! Καθώς επίσης να τακτοποιήσει τις πληρωμές των πάγιων εξόδων λειτουργίας αυτού του πολύιατρείου, που προσφέρει πλέον άριστες υπηρεσίες υγείας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους Έλληνες ακρίτες!

 

Δημήτρη Γιαννακόπουλε, ο Θεός να σ΄ έχει πάντα καλά και να ανταποδίδει εκατονταπλασίως, σε εσένα και την οικογένειά σου, τα καλά που κάνεις και συνεχίζεις να κάνεις για τα Άγια Δωδεκάνησα και τους Έλληνες ακρίτες, που φυλούν εκεί Θερμοπύλες!

 

Ηγέτες σαν κι εσένα χρειάζεται η Ελλάς μας, για να πάει μπροστά! Για να προοδεύσει και να μεγαλουργήσει ξανά!

 

Σε παρακαλούμε, για κάτι ακόμη, απολύτως αναγκαίο!

 

Σώσε το Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας Κω!

 

Σε ευχαριστούμε πολύ»!