Τα κολυμβητήριο είναι έτοιμο;

Τι σημασία έχει αν οι Ξανθιώτες εδώ και δέκα χρόνια περίμεναν οι Ξανθιώτες να ανοίξει το κολυμβητήριο. Αυτό ετοιμάστηκε, άνοιξε να συγχαρούμε τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γ. Ζερενίδη που υπερπήδησε όλα τα γραφειοκρατικά προβλήματα και τις τρικλοποδιές που του έβαζαν πρώτος ο δήμαρχος και οι δικοί του συνεργάτες, το παρέδωσε στην διοίκηση του δήμου.

Δυστυχώς όμως, όπως μαθαίνουμε, ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος Αθλητισμού, που μπορεί να προσφέρει την συνδρομή του στα αθλητικά σόου του δημάρχου με τις αμμουδιές στις πλατείες και πολλά άλλα ιβεντ που μάλλον αφαιρούν πόντους από την δημοτικότητα του δημάρχου παρά την ενισχύουν, στο θέμα της διαχείρισης του κολυμβητηρίου ο κ. Σουά μάλλον έπιασε πάτο.

Είναι δυνατόν βρε αθεόφοβοι να μην αλλάξετε το νερό από τις δοκιμές και για να μην το κάνετε «φλομώσατε» το κολυμβητήριο στο χλώριο;

Δεν θα πούμε ότι μπορεί το πολύ χλώριο να επιφέρει βλάβες στον μηχανολογικό εξοπλισμό γιατί δεν έχουμε τις γνώσεις να υποστηρίξουμε κάτι τέτοιο, αλλά, βρε πολιτικά παρατράγουδα, έχετε δοκιμάσει να βουτήξετε σε υπερχλωριομένη πισίνα;

Τελικά μετά από τόσα χρόνια, κολυμβητήριο ακούμε και κολυμβητήριο δεν βλέπουμε.

Σαφώς ο δήμαρχος δεν είναι άμοιρος των ευθυνών του και θα πρέπει πρώτος να πηδήξει από το καράβι που κυβερνά και πάει καρφί στον πάτο της θάλασσας αλλά, οι Ξανθιώτες δεν φταίνε.