Η ΕΡΤ και ο δημοσιογράφος φάντασμα

Η κυρία Γκαρά με σχετικό ερώτημα προς τους αρμόδιους υπουργούς ρωτά τα παρακάτω μετά και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πολεμικό ανταποκριτή της ΕΡΤ στον πόλεμο της Ουκρανίας μεταδίδει ανταποκρίσεις από το σαλόνι του σπιτιού του στην Αθήνα ενώ παράλληλα δουλεύει και Σε κανάλι της Κύπρου.

Άραγε αληθεύουν όλα αυτά;

Τι λένε οι συναρμόδιοι φιλεύσπλαχνοι υπουργοί της Κυβέρνησης οι οποίοι δεν διστάζουν να βάλουν τον συνταξιούχο των 300 ευρώ να πληρώσει το πρόστιμο των 100 ευρώ επειδή δεν έκανε το εμβόλιο.

Βρε θα ρίξει ο Θεός φωτιά και θα μας κάψει.

Διαβάστε της ερωτήσεις της Γκαρά.

 

-Αληθεύει ότι ο δήθεν ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Μόσχα έκανε ρεπορτάζ από την Αθήνα;

-Αληθεύει πως καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης του δεν βρέθηκε καθόλου ή ελάχιστο διάστημα στη ρωσική πρωτεύουσα;

-Αληθεύει πως η ΕΡΤ ΑΕ καταβάλει στον «αόρατο» ανταποκριτή μισθό άνω των 20.000 ευρώ ετησίως, όντας ο ίδιος απών από τον τόπο εργασίας του;

-Με ποια επαγγελματική σχέση και ιδιότητα ο συγκεκριμένος «ανταποκριτής» εμφανίζεται να παρέχει δημοσιογραφικές υπηρεσίες σε κυπριακό κανάλι;

-Έχει λάβει άδεια παράλληλης απασχόλησης από την ΕΡΤ;

 

Τέλος η κα. Γκαρά υπογραμμίζει πως σε περίπτωση που οι καταγγελίες επαληθευτούν, θα πρέπει να ζητηθούν οι παραιτήσεις της Διοίκησης της ΕΡΤ και του Γενικού διευθυντή Ενημέρωσης, ως ελάχιστη επανόρθωση για το φιάσκο που συντελέστηκε με ευθύνη τους.

Ιδού το δημοσίευμα της Αυγής.

Παραίτηση του «ανεύθυνου» Ζούλα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τονίζει ότι είναι αυτονόητη η παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ αλλά και της δικαιοσύνης

Σε ωμή κοροϊδία σχετικά με τον «ανταποκριτή» της ΕΡΤ στη Μόσχα όπου όπως αποκαλύφθηκε μεταδίδει μέσα από το σπίτι του στην Κυψέλη προχώρησε ο Κωνσταντίνος Ζούλας.

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ αντί να απαντήσει στον Νάσο Ηλιόπουλο, έκανε διαρροή, ισχυριζόμενος ότι ουδέποτε αποκρύφθηκε ότι ο δημοσιογράφος μετέδιδε από το σπίτι του στην Αθήνα.

 

Ωστόσο, τα βίντεο διαψεύδουν την ΕΡΤ, καθώς η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου παρουσίαζε τον δημοσιογράφο ως ανταποκριτή από τη Μόσχα. Μάλιστα, υπήρχε και σούπερ που έγραφε «απευθείας – Μόσχα» όταν ο δημοσιογράφος μιλούσε από το σπίτι του στην Κυψέλη.