Η υγεία δεν αντιμετωπίζεται με Αστυνομία αλλά με γιατρούς και νοσοκομεία

Το έχουμε ξαναγράψει, το έχουμε ξαναπεί και δεν θα κουραστούμε να το γράφουμε και να το λέμε. Η υγεία δεν αντιμετωπίζεται με την Αστυνομία αλλά με γιατρούς νοσοκομεία και φάρμακα.

Μπορεί να έχουμε καταντήσει κουραστικοί αλλά αυτό εισπράττουμε από την κοινωνία και αυτό μεταφέρουμε. Εισπράττουμε από την κοινωνία την αγανάκτηση από την αρχή της πανδημίας και αυτήν καταθέτουμε στα άρθρα μας.
Με αφορμή το νέο δελτίο της αστυνομίας που κάνει αναφορά για 2 συλλήψεις, 4 αναστολές λειτουργίας και 307 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε 47.893 ελέγχους σ’ όλη την Ελλάδα μέσα σε ένα 24ωρο, την στιγμή που ο Έλληνας παγώνει από τα χιόνια, από την έλλειψη ηλεκτρικού στο σπίτι του και φυσικά τους αστυνομικούς, αρωγούς στο δράμα που περνάει λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών, αντιλαμβάνεται και ο πιο απλός νους ότι η κυβέρνηση στο θέμα της διαχείρισης της πανδημίας απέτυχε παταγώς.
Είναι λυπηρό να παγώνουν οι άνθρωποι στους δρόμους γιατί η ΥΠΟ στελεχωμένη τροχαία δεν είχε προσωπικό για να ενημερώσει τους οδηγούς ότι οι δρόμοι είναι κλειστοί και υπάρχει κίνδυνος να εγκλωβιστούν, όπως και εγκλωβίστηκαν, και οι αστυνομικοί οι οποίοι θα στελέχωναν την τροχαία αναλώθηκαν σε 47.000 ελέγχους covid.